27 / 04 / 2024

Ford Transit Van ve E-Transit Van fiyatları ne kadar oldu? Zam geldi mi?

Ford Transit Van ve E-Transit Van fiyatları ne kadar oldu? Zam geldi mi?

Ford Transit Van ve E-Transit Van fiyatları ticari araç almak isteyenler tarafından merak ediliyor. Haziran ayında Ford Transit Van ve E-Transit Van’a zam geldi mi? Ticari araç almak isteyenler, Ford Transit Van ve E-Transit Van’ın teknik özelliklerini ve fiyatını araştırıyor.



Ford, Transit Van ve E-Transit Van fiyatlarını resmi internet sitesinden paylaştı. Her ay olduğu gibi bu ay da fiyatlarını güncelleyen Ford’un ticari araçlarına zam yapıp yapmadığı merak konusu oldu.

ZOR İŞLER İÇİN YARATILDI

Bir Van araçtan talebiniz ne varsa, Transit yerine getirmek için dizayn edildi. DIN/ISO uyumlu ara bölmenin arkasında yer alan 15.1 m3 yükleme iç hacmine varan güvenli bir yük alanı bulunuyor. Jumbo Şasi modellerinin neredeyse dikey yan duvarları ve düz yükleme zemini yardımıyla 4256mm’ye varan yükleme uzunluğuna sahip olan boru, levha, halı ruloları gibi eşyalar rahat bir şekilde  taşınabiliyor.

Ford Transit Van ve E-Transit Van fiyatları ne kadar oldu? Zam geldi mi?

BİLDİĞİNİZ TRANSİT, ŞİMDİ ELEKTRİKLİ

Yeni tam elektrikli Ford E-Transit, her zaman bildiğiniz ve işinizi yapmak için güvendiğiniz Ford Transit ile aynı özellikleri tam elektrikli bir aracın avantajları ile sağlıyor. 269 PS (198 kW) veya 184 PS (135 kW) RWD† güç aktarma organı opsiyonları ile sunulan E-Transit, 317 kilometrelik* (WLTP) toplam menziliyle sıfır emisyonlu sürüşü işletmeler için tekrar tanımlıyor. Esnek şarj opsiyonları, AC şarj ile bir gecede (yaklaşık 8 saat**) veya hızlı DC Şarj (115 kW ile yüzde 15-80) ile yaklaşık 30 dakikada*** bataryanızı şarj edebilmenize olanak sağlayarak günlük işlerinizi güvenli bir şekilde tamamlamanızı sağlıyor.

Peki, Ford Transit Van ve E-Transit Van’ın teknik özellikleri neler? Fiyatları ne kadar oldu? İşte detaylar...


Geri Dön