04 / 05 / 2024

Foresta Balat, 9 ayda Bursa'nın en çok beğenilen ilk üç konut projesi arasına girdi!

Foresta Balat, 9 ayda Bursa'nın en çok beğenilen ilk üç konut projesi arasına girdi!

Hem lokasyon hem de farklı özellikleriyle beğeni toplayan konut projesi Foresta Balat, Balat mahallesinin prestijli yaşam alanı olacak. Projenin görücüye çıkan örnek blok ve daireleri kıskandırıyor.



Ulusal ve uluslararası ödüllü çok sayıda projede imzası olan Hasan Sözüneri tarafından tasarlanan Foresta Balat, Balat Ormanı'nın yanında kalan son arazide yükseliyor. 33 bin metrekarelik inşaat sahasında, toplam 6 bloktan oluşan Foresta Balat, yüzde 7O'i yeşile ayrılmış sosyal alanları, açık kapalı yüzme havuzları, seyir terasları, tema bahçeleri, SPA ve Türk Hamamlarıyla, sakinlerine cömert imkânlar sunuyor. 4+1 ve 7+2 kat planlarından oluşan dairelerin büyüklükleri 290 metrekare ile 580 metrekare arasında değişiyor. 


Satışa çıktığı günden bu yana, lüks konut isteyenlerin öncelikli tercihi haline gelen Foresta Balat, Housing Research verilerine göre de Bursa'nın en çok yaşanmak istenen, yatırım yapılması düşünülen, en çok beğenilen lüks konut projeleri arasında ilk 3'e yerleşti. Son derece titiz bir inşaat süreci geçirdiklerinin altını çizen Alpiş Group Yönetim Kurulu Üyesi Kerim Karaalp "Projemizin yüzde 70'i tamamlandı ve ince işçilik süreçleri ağırlıklı olarak ilerliyor. Aralık 2014'te söz verdiğimiz gibi Foresta Balat'ta yaşam başlayacak. Örnek blok ve daireler tahminimizin de üstünde beğeni topluyor. Alpiş Group olarak ortaya koyduğumuz iddianın bugün somut anlamda takdir ediliyor olması gurur verici" dedi. 


Çift yüzme havuzu, çift SPA ve hamamın bu ölçekte bir proje için lüks standartlarını oldukça yükselttiğini vurgulayan Kerim Karaalp, " Foresta Balat'ın altında dev ölçekli bir kompleks oluşuyor. Kapalı otoparklar, dairelere özel depo alanları, yer üstünde ise tematik parklar ve seyir teraslarıyla, açık yüzme havuzu ile bütünleşen şelalesiyle son derece fantastik bir atmosfer oluşturacağız.Peyzajda kullanacağımız bitki ve çiçekler ile Balat Ormanı yanında çevreci, yemyeşil bir yaşam konsepti yükselecek" ifadelerini kullandı. 


Alpiş Group'un çok yakında yine marka bir projeye start vereceğini bildiren Karaalp, "Lüks konut ve ofis algısını farklılaştırmaya devam edeceğiz. 20 yılda inşaatta güven duyulan bir marka olmamızın yanında, öncü bir rol de üstlenmeyi amaçlıyoruz" şeklinde konuştu. 


Telefon: 0224 240 00 16

Web adresi: http://forestabalat.com


Sabah Bursa


Geri Dön