23 / 05 / 2024

foresta balat daire fiyatları

foresta balat daire fiyatları

Hem lokasyon hem de farklı özellikleriyle beğeni toplayan konut projesi Foresta Balat, Balat mahallesinin prestijli yaşam alanı olacak. Projenin görücüye çıkan örnek blok ve daireleri kıskandırıyor.

Bursa Silva Balat projesi yükseliyor!

Alpiş Group tarafından 3 ay önce temeli atılan Silva Balat projesi inşa ediliyor. Proje 356 daire ile 23 işyerinden oluşuyor.

Silva Balat projesi 2017 sonunda tamamlanacak!

Son olarak İstanbul Caddesi üzerindeki 356 daire ile 23 işyerinden oluşan Tuana Evleri projesini 13 ay gibi kısa bir sürede bitiren Alpiş Group, yeni iki projesinden ilki olan 'Silva Balat' projesini daha önce tamamladığı Foresta Evleri'nin yanında başlattı.

Foresta Balat Evleri Bursa'da yaşam başlıyor!

Bursa’da inşaat sektöründe nitelikli projelere imza atan Alpiş Group tarafından 2013 yılı Eylül ayında temeli atılarak inşaatına başlanan ve 18 ay gibi kısa bir sürede tamamlanan Foresta Balat Evleri’nde yaşam başlıyor.

Foresta Balat Evleri'nde yaşam başlıyor!

Bursa'da inşaat sektöründe nitelikli projelere imza atan Alpiş Group tarafından 2013 yılı Eylül ayında temeli atılarak inşaatına başlanan ve 18 ay gibi kısa bir sürede tamamlanan Foresta Balat Evleri'nde yaşam başlıyor.

Foresta Balat'ta yaşam başlıyor!

Balat'ın simge projeleri arasında yer alan Foresta Balat, 16 ayda tamamlandı. Yüzde 70'i yeşile ayrılmış sosyal alanları kapsayan proje, Bursa'nın en beğenilen projelerinin başında geliyor.

Sidelya Garden Balat Evleri iletişim bilgileri!

Kıratlı İnşaat tarafından hayata geçirilen Sidelya Garden Balat Evleri projesinde toplam 98 adet daire bulunuyor. Proje Bursa İl'i Balat bölgesinde yükseliyor. İşte Sidelya Garden Balat Evleri iletişim bilgileri...

Balat Sidelya Garden Evleri' nde fiyatlar 265 bin TL' den başlıyor!

Kıratlı İnşaat tarafından hayata geçirilen Balat Sidelya Garden Evleri projesinde toplam 98 adet daire bulunuyor. Proje 6 blok şeklinde yükseliyor. Balat Sidelya Garden Evleri' nde fiyatlar 265 bin TL' den başlıyor.

Bakgör City-1 Balat satılık!

Bakgör City-1 Konutları Bursa Balat'ta hayata geçiyor. Projede 283 daire 61 dükkan ile hayata geçiyor. Bakgör City-1 Balat satılık dairelerin fiyatları haberimizde yer alıyor.

Balat Life Nar Bursa satış ofisi!

Balat Life Nar Bursa projesi 14 dönüm arazi üzerinde yer alıyor. Projede toplam 84 adet daire ve 13 adet dükkan bulunuyor. Balat Life Nar Bursa satış ofisi haberimizde yer alıyor.

Balat Life Nar Bursa teslim tarihi!

Balat Life Nar Bursa projesinde toplam 84 adet daire ve 13 adet dükkan bulunuyor. Proje 14 dönüm arazi üzerinde yer alıyor. Balat Life Nar Bursa teslim tarihi haberimizde yer alıyor.

Alpiş Group Balat'ta yeni projeye başlayacak!

Alpiş Group Yönetim Kurulu Üyesi Kerim Karaalp; Foresta Balat projesinde sınırlı sayıda kalan yaşam alanının satışından sonra yine Balat 'ta yeni bir projenin startını vereceğiz, dedi.

Bursa Turkuaz Evleri daire fiyatları!

Bursa İli'nin Balat İlçesi'nde yer alan Turkuaz Evleri 30 dönüm arazi üzerinde bulunuyor. Projede daire tipleri 1+1, 2+1, 3+1, 4+1, 4+1 dubleks 5+1 ve 5+1 bahçe dubleksi olarak dizayn edildi. Bursa Turkuaz Evleri daire fiyatları haberimizin içerisinde yer

Balat Suites Rezidans!

2015 yılı Mayıs ayında teslimlerinin gerçekleşmesi planlanan Balat Suites Rezidans, Bursa'da Özdilek’e 1 kilometre mesafede hayata geçiriliyor. Proje daire alanları 70 metrekare ile 200 metrekare arasında değişiyor.

foresta balat daire fiyatları Haberi

foresta balat daire fiyatları

Ulusal ve uluslararası ödüllü çok sayıda projede imzası olan Hasan Sözüneri tarafından tasarlanan Foresta Balat, Balat Ormanı'nın yanında kalan son arazide yükseliyor. 33 bin metrekarelik inşaat sahasında, toplam 6 bloktan oluşan Foresta Balat, yüzde 7O'i yeşile ayrılmış sosyal alanları, açık kapalı yüzme havuzları, seyir terasları, tema bahçeleri, SPA ve Türk Hamamlarıyla, sakinlerine cömert imkânlar sunuyor. 4+1 ve 7+2 kat planlarından oluşan dairelerin büyüklükleri 290 metrekare ile 580 metrekare arasında değişiyor. 


Satışa çıktığı günden bu yana, lüks konut isteyenlerin öncelikli tercihi haline gelen Foresta Balat, Housing Research verilerine göre de Bursa'nın en çok yaşanmak istenen, yatırım yapılması düşünülen, en çok beğenilen lüks konut projeleri arasında ilk 3'e yerleşti. Son derece titiz bir inşaat süreci geçirdiklerinin altını çizen Alpiş Group Yönetim Kurulu...