03 / 05 / 2024

Forum Göztepe geliyor! İzmir’in en büyük kentsel dönüşüm projesine Belediye Başkanı Selvitopu’dan destek

Forum Göztepe geliyor! İzmir’in en büyük kentsel dönüşüm projesine Belediye Başkanı Selvitopu’dan destek

Turkmall eli ile Esentepe'de uygulanacak ve İzmir'in en büyük kentsel dönüşüm projesi unvanını alacak olan Forum Göztepe'ye Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu desteklerini iletti. İşte detaylar…



İZMİR'İN EN BÜYÜK KENTSEL DÖNÜŞÜM PROJESİ OLACAK

Alışveriş merkezi, rezidans, konut ve karma projeleri ile 30 yıldır ülkemizde ve dünyada 12 milyon metrekarelik proje inşa etmiş olarak toplamda 8 milyar dolardan fazla yatırım gerçekleştiren ve sektörde 30 yılı geçirmiş olan Turkmall'un İzmir'e hediye ettiği Forum Göztepe, sosyal alanlar, alışveriş ve modern yaşamı bir arada verecek örnek bir proje özelliğini taşımış olacak.

Esentepe Mahallesi’nde toplam olarak 5, 5 hektarlık alanda, 222 bin metrekarelik inşaat alanına sahip olan ve 2, 5 milyar TL’yiı aşan bütçesi ile dikkat çeken Forum Göztepe, meydanı, sokağı ve sosyal donatıları ile yeni bir yaşam merkezi gerçekleşecek. İzmir'in ihtiyaçlarına yanıt verecek, modern mimariye sahip ve dayanıklı zemin üzerinde kurulacak projede 1450 konut olacak. Ticari alanlar, ofis alanları sosyalleşmeye mümkünat sağlayacak mekanlar, her daire için bir kapalı otopark gibi pek çok özelliği bir arada bulunduracak.

BİM’de iPhone 13 Pro Max çılgın fiyatıyla satışa çıktı! Bu telefonu kaçırmayın! 17 Ağustos 2022 fiyat listesi

A101'den iPhone sahibi olmak isteyenlere isteyenlere müjde! iPhone 12 Pro'ya indirim! 17 Ağustos 2022 fiyat listesi

Enflasyon çift haneyi görmüş oldu! 40 yıl sonra bir ilk yaşandı! Halkın sesi yükselmeye başladı

 


Geri Dön