27 / 05 / 2024

Forum İstanbul, Kamu Hizmet Binaları İç Mimari ödülünü aldı!

Forum İstanbul, Kamu Hizmet Binaları İç Mimari ödülünü aldı!

Google ve Bloomberg TVnin işbirliği ile bu yıl 17.si düzenlenen Avrupanın en prestijli gayrimenkul yarışması Avrupa Gayrimenkul Ödüllerinde Forum İstanbul AVM içindeki Magic Ice Buz Müzesi Kamu Hizmet Binaları İç Mimari kategorisinde ödüle layık görüldü



Uluslararası alanda en yüksek mükemmellik standardı olarak kabul edilen Avrupa Gayrimenkul Ödüllerine 19 kategoride aday gösterilen Avrupanın önde gelen şirketleri arasında gerçekleşen yarışmanın kazananlarına, 23 Eylül 2011 tarihinde Londrada The Park Lane Otelde ödülleri takdim edilecek. Magic Ice Buz Müzesi adına ödülü projenin Norveçli yatırımcısı Lofoten Trading'in CEOsu Terje Sandlie Evensen ve Genel Müdür Odd Roar Olsen alacak.

2011 ödül jürisinde, Googleın İngiltere Mali İşler Yöneticisi James Bacon, Ulusal Gayrimenkul Uzmanları Federasyonu İcra Kurulu Başkanı Peter Bolton King, Kraliyet Yeminli Müfettiş ve Müşavirler Enstitüsü Başkanı David Dalby (RICS) ve İskoçya Kraliyet Bankasından (RBS) Mike McNamara yer alıyor.

Farklı Olduğumuzu Kanıtlıyoruz

2010 yılında hizmete başlayan Magic Ice Buz Müzesinin Norveçli yatırımcısı Lofoten Trading adına konuşan Yönetim Kurulu Üyesi ve Magic Ice Genel Müdürü Odd Roar Olsen, Sıcak iklimde hayata geçirilmesi imkansız olarak düşünülen bir proje ile uluslararası arenada böyle bir ödül almamız paha biçilemez. Avrupanın en farklı alanlarından birine sahip olduğumuzu bu ödül kanıtlıyor. Dünyada da farklı olduğumuzu, bu ödül ile katılacağımız Dünyanın En İyisi ödülünü alarak göstermek istiyoruz şeklinde açıklamada bulundu.

Dünyanın En iyi Mimarisi Seçilebilmek için Yarışacak

Avrupa Gayrimenkul Ödüllerinde her kategoride en yüksek skora sahip projeler, 2011 yılı sonunda Dünyanın En İyisi olmak için Asya Pasifik, Afrika, Amerika ve Orta Doğu bölgelerinde ödül kazanan şirketlere karşı yarışacak.

Forum İstanbul Alışveriş Merkezinde 23 Nisan 2010da hizmete giren Magic Ice Buz Müzesi, T.C. Kültür Bakanlığı tarafından Kültür Girişimi Belgesi ile destekleniyor.


Geri Dön