18 / 07 / 2024

Forum İstanbul yeni yılı ışıl ışıl karşılayacak!

Forum İstanbul yeni yılı ışıl ışıl karşılayacak!

Avrupanın en büyük alışveriş merkezi Forum İstanbul altın parıltılı dekorasyonu ile geleneksel ve modern görünümü bir araya getiriyor ve yeni yılı muhteşem bir görüntü ile karşılıyor




Dünyada ilk defa organik malzemeden üretilen yılbaşı süsü organik topların kullanıldığı dekorasyonu ile Forum İstanbul, yılbaşı alışverişini görsel bir şölene çeviriyor. Forum İstanbulun bu yıl ki yılbaşı dekorasyonunda altın gümüş ve kırmızı renkleri hem Forum İstanbulun sıcak ortamını hem de yeni yılı karşılamanın heyecanını yansıtıyor.

Hazır Noel temalarını kullanmak yerine gelenekselin modern ile yeniden yorumlanması temasıyla hazırlanan yılbaşı dekorasyonunda, klasik yılbaşı ağacına alternatif olarak kullanılan kristal taşlarla bezeli zarif ışıklı konik ağaçlar özellikle dikkat çekiyor. Organik yılbaşı süsleriForum İstanbulun özel yılbaşı dekorasyonunda dünya çapında ilk defa yılbaşı süslemesinde organik malzemeden üretilen toplar kullanıldı. Ana malzemesi selüloz olan organik toplar  aynı zamanda doğal lifler içeriyor. Geri dönüşüm özelliğine sahip organik toplar için kullanılan malzemenin önemli bir kısmı yenilenebilir enerji kaynaklarından elde ediliyor ve içindeki aydınlatma çevreci ışık kaynağı LEDlerden oluşuyor.

Forum İstanbul ışıl ışılÖzel yılbaşı dekorasyonu ile yeni yıl alışverişine renk katan Forum İstanbulun ışıl ışıl yılbaşı süslemesi için toplam 763.890 adet LED çip kullanıldı. Bu da sadece 250W değerinde 5 adet halojen projektör kullanımına eşit enerji harcıyor. Dekorasyonda çeşitli tonda ışıkların yanı sıra kırmızı, altın ve gümüş tonlarında sitilize avizeler ve çam ağacı figürleri de kullanıldı.   


Geri Dön