28 / 04 / 2024

Forum İstanbul'da, Derya Büyükuncu ve Emre aydın!

Forum İstanbul'da, Derya Büyükuncu ve Emre aydın!

Türkiye 'nin en “su ”lu festivali: Water Fest, 23-24 Temmuz 'da, hem özel konuğu Derya Büyükuncu ve Emre Aydın konseri ile dolu dolu bir içerik, hem de sıcaktan bunalanlara acayip eğlenceli bir serinlik vaadediyor



Türkiye 'nin en başarılı ve ünlü yüzücüsü, Survivor şžampiyonu Derya Büyükuncu Water Fest'in özel konuğu olarak Pazar günü Forum İstanbul'da olacak. Rock müziğin en afili ismi Emre Aydın da, Water Fest kapsamında 23 Temmuz Cumartesi akşamı hayranlarıyla buluşacak. Forum İstanbul'dan 50 TL'lik alışveriş yapanlar Konser Davetiyesi kazanacak!

Türkiye 'nin ilk su festivali olma özelliği de taşıyan; hem yaz sıcağından kurtulmak, hem de doyasıya eğlenmek isteyen onbinlerce kişiyi ağırlayacak Water Fest 'teki hemen hemen tüm aktiviteler ücretsiz olarak sunulacak. 7 'den 70 'e herkes için eğlenceli serinlik olarak da tanımlanabilecek Water Fest 'e katılanları su ile iç içe birbirinden eğlenceli aktiviteler bekliyor.

Water Fest 'te hem gençler, hem çocuklar, hem de anne-babalar için her şey düşünüldü:
- Su Savaşları ve Fıskiyeler.  
- Bungee Jumping.    
- Gerçek kartopu oyunu.
- Zorb Topları.      
- Turkuazoo Akvaryum.    
- GMAX.
- Su 'da yüzen dev balonlar.  
- Uzaktan kumandalı tekneler.  
- Su bisikletleri.
- Ödülü Yarışmalar.    
- Dalış Dersleri.      
- çocuk Tiyatrosu ve çizgi Film Köşesi.
- Eğlenceli Gösteriler.    
- Mayo Sergisi.      
- Kuruma Köşesi.
- Sanat Atölyeleri.    
- Yüzlerce Sürpriz Hediye...  
- Yiyecek-içecek ve satış standları

Survivor şžampiyonu Derya Büyükuncu Water Fest 'te!

Water Fest, Pazar günü öğleden sonra, Türkiye 'nin en başarılı en başarılı ve ünlü yüzücüsü, Survivor şžampiyonu Derya Büyükuncu 'yu ağırlayacak. Derya Büyükuncu, aktivitelere katılarak hayranlarıyla vakit geçirecek, onlarla fotoğraf çektirip imza dağıtacak ve sorularını yanıtlayacak.

Emre Aydın 'dan Afili Konser

Festivalcilerin eğlenceli bir serinlikle yaza mola verecekleri Water Fest 'te rock müziğin afili ismi Emre Aydın da Cumartesi akşamı muhteşem bir konser verecek. Forum İstanbul 'dan 50 TL 'lik alışveriş yapanlar, özel davetiye ile konsere katılabilecek.

Ayrıca konserle aynı gün, gün içinde yapılacak çekilişlerle ve Forum İstanbul Facebook sayfasından belirlenecek 5 kişi Emre Aydın'la kuliste tanışma fırsatı yakalarken, 25 kişi imzalı Emre Aydın CD'si ve 150 kişi de özel sahne önü davetiyesi kazanacak.

Forum İstanbul Water Fest'le ilgili detaylı bilgiye www.forumistanbul.com.tr/waterfest adresinden ulaşılabilir.


Geri Dön