05 / 10 / 2024

Fraser Place, Anthill konutlarını kiralamaya başlayacak!

Fraser Place, Anthill konutlarını kiralamaya başlayacak!

Kısa dönem kiralamalar yapan Singapurlu dünya devi Fraser, Anthill'e 'yerleşiyor'. Bomonti'de 400 milyon dolarlık yatırımla İstanbul'un en yüksek yapılarından biri olarak yerini alan Anthill'de 40. kat ile 52. kat arası Fraser'e ayrıldı




Kısa süreli kiralama şirketi Singapurlu Fraser, Anthill ile Türkiye pazarına girdi. Fraser, kiralamalara Nisandan itibaren başlıyor.

Kısa dönem kiralamalar yapan Singapurlu dünya devi Fraser, Anthill'e 'yerleşiyor'. Bomonti'de 400 milyon dolarlık yatırımla İstanbul'un en yüksek yapılarından biri olarak yerini alan Anthill'de 40. kat ile 52. kat arası Fraser'e ayrıldı. 12 kattaki konutları kısa süreli kiralayacak olan şirket nisan ayından itibaren hizmet vermeye başlayacak.

Anlaşma yapıldı

Ant Yapı, 200 metre yüksekliğe sahip olan Anthill'in temelini 2008 yılında attı. Eylül ayında yaşamın başladığı 54 katlı projede 804 daire bulunuyor. 40'ıncı kata kadar her katta 9 daire bulunuyor. Elinde sınırlı sayıda daire kalan şirket, 40'ıncı kattan sonrasını yapılan anlaşma ile Fraser'in işletmesine verdi. İlk etapta işletmesini aldığı katları kısa süreli kiralayacak olan Fraser, Türkiye'de sistemi oturttuktan sonra Anthill'de konut sahiplerinin de talebine cevap verecek iş modelini hayata geçirmesi gündemde.

Dünyada hızla büyüyor

1998 yılında Singapur'da kurulan Fraser Hospitality, yaptığı işi 'ekonomik konaklama alternatifi' olarak tanımlıyor. Fraser Suites, Fraser Place ve Fraser Residence olmak üzere üç markası bulunan şirket, dünyanın birçok ülkesinde lüks hizmetli rezidans daireleri kısa süreli kiralıyor. Fraser's Hospitality'nin Singapur, Bangkok, Beijing, Manila, Hanoi, Nanjing, Yeni Delhi, Seul, şžanghay, Osaka, şženzen Sydney, Paris, Londra, Edinburg, Glasgov gibi kentlerde konumlanmış durumda. şžirket, Bahreyn, Dubai, Doha, Kuala Lumpur gibi noktalarda yeni projelerin peşinde.
Radikal/Sibel CİNGİ

www.anthillresidence.com  
0212-232 42 32


Geri Dön