14 / 05 / 2024

Freni patlayan gümüş fiyatlarında son dakika gelişmesi! En yüksek rakam belli oldu

Freni patlayan gümüş fiyatlarında son dakika gelişmesi! En yüksek rakam belli oldu

Gümüş fiyatları ABD enflasyon verilerinden sonra yükselişe geçti. Gümüş gram fiyatı 13 TL'yi geçti. Freni patlayan gümüş için en yüksek rakam belli oldu. Uzman isim yatırımcıları uyardı...



GÜMÜŞ FİYATLARINDA SON DAKİKA GELİŞMESİ 11 KASIM 2022

Gümüş fiyatlarındaki son dakika gelişmeler yatırımcılar ve gümüş almak isteyenler tarafından yakından takip ediliyor. Gümüş fiyatları haftanın son işlem günü olan 11 Kasım 2022 Cuma günü yukarı yönlü hareket ediyor. Gümüş fiyatları 13 lira seviyesini geçti, bugün gümüş alış fiyatı 12,89 lira, gümüş gram satıuş fiyatı ise 13,38 liradan işlem görüyor. Ons gümüş fiyatı ise 21,86 dolardan değerleniyor. 

Dün gümüşün ons fiyatı 21,76 dolar oldu. Gümüş gram alış fiyatı 12,89 lira, satış fiyatı ise 13,35 liradan işlem gördü.

Gümüşte beklenen gün geldi! Gümüş fiyatları rekora koşuyor! Elinde gümüşü olanlar acil bakın

Elinde gümüş olanlar hemen baksın! İslam Memiş gümüş için zirve rakamı açıkladı

Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön