27 / 04 / 2024

Futon Mobilya bayi sayısını artıracak!

Futon Mobilya bayi sayısını artıracak!

24 ülkeye ihracat yapan firma 600 olan bayi sayısını artıracak



Modern mobilya imalatında adını 3 yılda yurtiçive yurtdışında duyuran Futon Mobilya, 2010'da da hızlı büyüyecek. Futon Mobilya sahibi Murat Çanlı, "Bu yıl ürün segmentini daha da yükselttik. Bu sayede 600 olan bayi sayımızı daha da artırıp en kısa sürede İstanbul'da da bölge müdürlüğü açmayı hedefliyoruz" dedi. Kayseri'de 33 bin metrekarelik alanda üretim yaptıklarını belirten Çanlı, "Yüzde 80'ini 24 ülkeye ihraç ediyoruz. Her yıl İstanbul'un yanı sıra Almanya ve İtalya'daki mobilya fuarlarına katılarak yeni bağlantılar yapıyoruz" dedi. 

Japonya'dan ithal ettikleri açılan koltuklarda 30 bin kez açma kapama garantisi veren mekanizmalar sayesinde tüketiciye asla sorun yaşatmadıklarını vurgulayan Çanlı, "Kendi patentimiz olan rahat açıp kapama imkanı sağlayan mekanizma ile de özellikle hanımlardan yoğun rağbet gördük" dedi.

1991 yılından bu yana metal yarı mamül üretimiyle de uğraştıklarını dile getiren Çanlı, kendi tasarımları olan tüm oturma ürünlerini metal iskelet üzerine oluşturduklarını söyledi. BU sebeple ürünlerin oldukça sağlam olduğunu da dile getiren Çanlı, "Ayrıca tüm ürünlerimiz TÜV ve İSO 9001:2000 kalite belgelerine de sahip. Yıkanabilir kumaşlardan ürettiğimiz oturma grupları aynı zamanda değiştirilebilir kılıfları ve 18 farklı renk seçeneğiyle de tüketicilerin yoğun beğenisini kazandı" diye konuştu
Yeni Asır
ÖZGÜ ERÇETİNGÖZ GEDİK

Geri Dön