28 / 04 / 2024

Future Park Esenyurt satılık daire!

Future Park Esenyurt satılık daire!

Firma: Hiper Gayrimenkul Geliştirme

Proje: Future Park

Future Park Esenyurt satılık daire tipleri arasında 1+0'dan 4+1'e kadar farklı seçenekler yer alıyor. Satışları devam eden projenin 2016 yılı Haziran ayında teslim edilmesi planlanıyor.



TEM'e ve E-5'e yakın bir bölgede olan  Future Park  Residence  Hiper Gayrimenkul Geliştirme  tarafından hayata geçiriliyor. Proje 9 blok halinde yükseliyor. 


Future Park Esenyurt satılık daire tipleri stüdyo, 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon olarak tasarlandı. Proje 34 bin 500 metrekare arsa alanı üzerine yayılıyor.


Toplamda 1.600 adet daireden oluşan Future Park Evler İstanbul Esenyurt'ta inşa ediliyor. Teslim tarihi Haziran 2016 olarak belirlenen proje 40 bin metrekare kiralanabilir ve satılabilir alana sahip.


Ev - otel konseptiyle geliştirilen Future Park Esenyurt satılık daire fiyatları 176 bin TL'den başlıyor. Projede yüzde 25 peşinatta, kalan bedel banka kredisiyle vadelendiriliyor. 


Esenyurt  Future Park  Evleri'nin sosyal imkanları arasında; dinlenme alanları, fitness merkezi, çocuk oyun alanları, sauna, kapalı otopark, yürüyüş yolları, cafe, spor alanları, buhar odası, alışveriş alanları bulunuyor. 


Future Park satış ofisi iletişim

Telefon: 444 9 532

Web adresi: http://www.futurepark.com.tr/

Özge ÇAKIR/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön