02 / 05 / 2024

G-Beyond'la yüksek lüks algısı ve üst düzey yaşam konsepti geliyor!

G-Beyond'la yüksek lüks algısı ve üst düzey yaşam konsepti geliyor!

Firma: Mar Yapı

Proje: G-Beyond

Akdeniz’in en büyük marinalarından biri olan Yalıkavak manzarasına tepeden bakan,  G-Beyond projesi, Mar Yapı tarafından hayata geçirildi. G-Beyond projesinde, 2+1 ve 3,5+1 rezidans tipleri bulunuyor.



Akdeniz’in en büyük marinalarından biri olan Yalıkavak'a tepeden bakan  G-Beyond  projesi,  Mar Yapı  tarafından hayata geçirildi. G-Beyond projesinde, 2+1 ve 3,5+1 rezidans tipleri bulunuyor.

Eşsiz lokasyonda mükemmel manzaraya sahip olan G-Beyond projesi, zamansız mimariyle tasarlandı. Yüksek lüks algısı ve üst düzey hayat konsepti olan G-Beyond projesi, Bodrum'un gözde ilçesi Yalıkavak'ta yükseliyor.

Projede; minimum iki hafta kiralanan 2+1 ve 3,5+1 rezidans daire tipleriyle tatil anlayışı yeniden şekillendiriliyor. Bütün yaz mükemmel bir tatil yaşamak isteyenler içinse G-Beyond projesinde, sezonluk kiralama imkanı da sunuluyor.

G-Beyond la yüksek lüks algısı ve üst düzey yaşam konsepti geliyor!

İmza attığı projelerde beklentilerin üzerinde mükemmel çalışmalar hayata geçiren Mar Yapı, G-Beyond projesi ile doğanın huzur dolu atmosferini Ege’nin huzur dolu ve nefesleri kesen manzarasıyla buluşturarak lüksün tanımını düşlerden öteye götürüyor. Lüksün en incelikli hali olan 23,001,53 metrekare büyüklükteki alanda yükselen 50 konutluk projede, 1+1, 2+1, 3,5+1, 4+1, 5+1, 6+1, 7+1, 8+1 lüks rezidans ve villa tipleri bulunuyor. 

Müthiş Ege manzarasına hakim olan G- Beyond projesinde, 40 senelik tecrübesiyle lüks restoran sektörünün en önemlilerinden olan Park Şamdan da bulunuyor. Lüks kavramını çarpıcı mimarisiyle ortaya koyan, iç mekan tasarımlarında ki mükemmeliyetçiliği ile üst düzey bir hayat vadeden G-Beyond projesinde, beach clublar, lüks restoranlar, barlar, kafeler, lüks mağazalar ve ihtiyaç duyulabilecek hemen her şey yer alıyor. 

G-Beyond la yüksek lüks algısı ve üst düzey yaşam konsepti geliyor!

Yalıkavak'ta 40 yıllık deneyimi ile Park Şamdan!

Bodrum'daki en gözde ilçe olan Yalıkavak ilçesine yukarıdan bakan Mar Yapı’nın G-Beyond projesinde bulunan Park Şamdan, 40 senelik tecrübesiyle bu yaz vazgeçilmez bir yer olacak. Üst düzey servis standartlarının belirlendiği, tecrübeli ekibi, özenle dizayn edilen masaları, mum ışıkları ve keyifli sunumlarıyla misafirlerine unutulmayan hatıralar verecek olan Park Şamdan Restoran, konuklarına eşsiz bir ambiyans sunuyor.

Kusursuz manzaraya sahip G-Beyond’da kiralamalar Hotelrunner, Electra, BookingCom, Expedia, Otelz, Odamax-ETS, Tatilsepeti ve Tripadvisor gibi sitelerden yapılabiliyor.

Telefon: 0252 502 10 00
Adres: Yalıkavak Mahallesi. 51.Sokak 17R Bodrum/Muğla

Webhttp://g-beyond.com.tr/

G-Beyond'da yaşam Haziran'da başlıyor!


projeye sor



Geri Dön