29 / 04 / 2024

GAIA and GINO ile Verreum GGV Design Partners adıyla birleşiyor!

GAIA and GINO ile Verreum GGV Design Partners adıyla birleşiyor!

Türk kökenli lüks ev aksesuar markası GAIA&GINO, Çek kökenli ufleme el yapimi cam ureticisi Verreum ile ortaklıklarını, Milano Mobilya fuari sirasinda “Wallpaper* Handmade” sergisindeki standinda duyuracak...




Türk ve Çek kimliklerini muhafaza eden bu iki marka bundan böyle Çek Cumhuriyeti’nin Prag kentinde kurulan GGV Design Partners Ltd. adıyla hizmet verecek. Her iki marka, bu işbirliğinin şerefine yeni koleksiyonlarını, unlu Ingiliz  Wallpaper* dergisiyle isbirligi yaparak duzenledikleri sergide 9-13 Nisan  tarihleri arasında lanse edecek.


GAIA&GINO markasının yaratıcısı Gaye Çevikel aynı zamanda Verreum’da kreatif direktör olarak görev alacak. Her iki markanın da işleyişinden ve yönetiminden Verreum’um kurucusu Pavel Weiser sorumlu olacak.


GAIA&GINO şirketinin kurucusu Gaye Çevikel konuyla ilgili olarak; ‘Milano 2013’de birçok ilk gerçekleştiriyoruz. Verreum ile olan işbirliğimiz markamız için de bir dönüm noktası olacak. Birlikte çalışabileceğimiz böylesine harika tasarımcılarımız olduğu için çok mutluyuz, Pavel Weiser’in miras ve işçilik konularındaki tutkusunu Wallpaper* Handmade etkinliğindeki sergimizde sunduğumuz tüm eserlerde görmeniz mümkün. Sizleri burada görmeyi sabırsızlıkla bekliyoruz ’ dedi.


Verreum “LOVE Koleksiyonunu” Milano’da Görüye Çıkarıyor


Çek kökenli ufleme cam uretiisi  Verreum, 25 parçalık ‘Aşk’ koleksiyonunu Leclettico galerisindeki Salon del Mobile sergisi sırasında düzenlenen Wallpaper* Handmade etkinliğinde görücüye çıkarıyor. Koleksiyon, Prag kökenli Verreum markasının tekrar lanse edilmesini ve GAIA&GINO ile yaptığı işbirliğini simgeliyor. Koleksiyonda Arik Levy, Karim Rashid, Sebastian Bergne, Sebastian Herkner ve Defne Koz&Marco Susani tarafından tasarlanan el yapımı cam urunler yer alıyor. Koleksiyon, 09 – 13 Nisan tarihleri arasında Milano’da Leclettico galerisinde sergilenecek.


Verreum’um üfleme cam ustaları ve GAIA&GINO’nun tasarım uzmanları tarafından hazırlanan koleksiyondaki yirmi beş parçanın her biri arkadaşlar, âşıklar ve ortaklar arasındaki unutulan sevgiyi tekrar ortaya çıkarmayı amaçlıyor. Karim Rashid’in lambası, Arik Levy’nin kaktüs vazoları ve şamdanları, Sebastian Bergne’nin şampanya koleksiyonu, Sebastian Herkner tarafından hazırlanan çay seti  ve Defne Koz - Marco Susani ikilisinin hazırladığı kahve konsepti samimi, ortak bir deneyim yaratacak şekilde tasarlandı.


Prag’ı Dünya’nın tasarım sahnesine çıkaran ilk Çek markası olan Verreum, Avrupa’da unutulan geleneksel gümüşlenmis  cam yapımı sanatını yeniden canlandırmayı, yeni bir teknoloji ve yeni bir tasarım dili oluşturmayı amaçlıyor.


GAIA&GINO ‘ENLIGHTENMENT  Koleksiyonunu’ Milano’da Sergiliyor


Ünlü Türk lüks ev aksesuar markası GAIA&GINO, 09 - 13 Nisan tarihleri arasında Leclettico Galerisi’ndeki Wallpaper* Handmade etkinliğinde ilk aydınlatma ve nargile koleksiyonlarını masa üstü aksesuarlarıyla birlikte sergileyecek.


GAIA&GINO’nun ENLIGHTENMENT  Koleksiyonu, 8 tasarımcı tarafından, toplam 32 üründen oluşuyor. Bunlar Karim Rashid, Arik Levy, Noe Duchafour Lawrance, Juergen Mayer H, Brad Ascalon, Jaime Hayon, Luke Pearson&Tom Lloyd (Pearson Lloyd) ve Annette Hinterwirth. Koleksiyon, işçiliği teknolojiyle ve Türk kültürünün geleneksel unsurlarıyla (nargileler, masa lambaları ve şamdanlar) birleştiriyor. 


Şiirsel, özgün ve masalsı ürünleriyle farkını ortaya koyan GAIA&GINO, uluslararası tasarım sahnesinin en çok umut vadeden lüks ev aksesuar markası olarak ün saldı.


Ayrıntılı bilgi ve röportajlar için Hannah Cox/Amanda Kasper ile iletişime geçebilirsiniz.


Geri Dön