16 / 05 / 2024

GGV Design Partners

GGV Design Partners

Türk kökenli lüks ev aksesuar markası GAIA&GINO, Çek kökenli ufleme el yapimi cam ureticisi Verreum ile ortaklıklarını, Milano Mobilya fuari sirasinda “Wallpaper* Handmade” sergisindeki standinda duyuracak...

Homs Design İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Homs Design İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Uğur Güven ve Batuhan Gülşen ortaklığıyla 40 bin TL sermaye ile 5 Nisan'da Ataşehir, Küçükbakkalköy Mahallesi, Brandium Rezidance'de kuruldu.

Capital Partners, Canyon Ranch'in Türkiye şubesini açacak!

Kazak devi Capital Partners, ABD’li Canyon Ranch’i Bodrum’da açmak için gün sayıyor. 250 milyon dolarlık yatırımla hayata geçirilen Kaplankaya projesi, şirketin ABD dışındaki ilk yatırımı olacak

Dama Design Mimarlık İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Dama Design Mimarlık İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, kuruldu...

Tuna Ofis'e German Design’den üç ödül!

Tuna Ofis, dünyanın en seçkin tasarım ödüllerinden biri olarak kabul edilen German Design Awards’te “Mükemmel Ürün Tasarımı” kategorisinde kategorisinde Dama oturma grubu, Origa kanepe ve Metis koleksiyonuyla 3 ödüle layık görüldü.

Anahtar Proje ve Torti Gallas and Partners'tan dev işbirliği!

Anahtar Proje, kuruluşundan bu yana 1 milyondan fazla insanı ev sahibi yapan ve 1500 ün üstünde şehir ölçeğinde mahalle tasarlamış dünyanın konusunda lider şehir planlama ve mimarlık firması 'Torti Gallas and Partners ’la önemli bir işbirliğine imza attı.

SAMET, IF Design’da bu yıl üçüncü kez ödüllendirildi!

İnovasyon odaklı ürünleriyle sektörünün lideri olan SAMET, tasarım dünyasının en prestijli yarışmalarından biri olan IF Design’da bu yıl üçüncü kez ödüllendirildi.

Boccı And Partners Internatıonal Mimarlık Restorasyon ve İnşaat Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Boccı And Partners Internatıonal Mimarlık Restorasyon ve İnşaat Hizmetleri Limited Şirketi, Burak Nişancı ve Giuseppe Bocci ortaklığıyla 10 bin TL sermaye ile 9 Şubat'ta Beşiktaş, Gayrettepe Mahallesi'nde kuruldu.

Ideal Standard, Metex Design Group'la buluştu!

Ideal Standard "Happy Hours 2016” etkinliğinde Metex Design Group'la buluştu. Ideal Standard Satış Müdürü Ahmet Turan Karaca tarafından Ideal Standard’ın dünyada öncü olduğu teknolojilerin yanı sıra tasarımıyla göz dolduran yeni ürünleri de tanıtıldı.

Hotel Design Show etkinliğine sektörden büyük ilgi!

Anfaş Hotel Equipment Fuarı kapsamında bu yıl ilki yapılan Hotel Design Show etkinliğine turizmciler ve sektör profesyonelleri büyük ilgi gösterdi.

VitrA ürünleri Good Design 2015 ödülünü aldı!

Yenilikçi trendleri ve özgün çizgileri seramiklere yansıtan VitrA’nın tasarımdaki yetkinliği, dünyanın saygın tasarım yarışmaları arasında yer alan “Good Design” tarafından bir kez daha onaylandı.

Vitality Luxury Hotel Bodrum'u Lux Resorts işletecek!

MYC PARTNERS; Avrupa'nın en prestijli ödülü A’design Awards Gümüş ödülü’ ne sahip olan Vitality Luxury Hotel Bodrum projesinin işletmesi için dünyaca ünlü otel zinciri LUX* RESORTS & HOTELS ile el sıkıştı.

Myc Partners Lux Resorts basın toplantısı 13 Ocak'ta!

Uluslararası basının canlı olarak izleyip soruları ile katılım sağlayacağı, MYC PARTNERS - LUX* RESORTS & HOTELS basın toplantısı 13 Ocak Çarşamba gübü gerçekleşecek.

Filli Boya’nın Design Soul Dijital Dergisi kış sayısı yayında!

Bugüne kadar 750.000 bini aşkın indirilme rakamına ulaşarak dijital mecralarda öncülüğünü sürdüren, A’ Design Award ödüllü Design Soul dijital dergisi, 2016’da da renklerin yaşamımızdaki önemini farklı ve keyifli bir dille aktarmaya devam ediyor.

GGV Design Partners Haberi

GGV Design Partners


Türk ve Çek kimliklerini muhafaza eden bu iki marka bundan böyle Çek Cumhuriyeti’nin Prag kentinde kurulan GGV Design Partners Ltd. adıyla hizmet verecek. Her iki marka, bu işbirliğinin şerefine yeni koleksiyonlarını, unlu Ingiliz  Wallpaper* dergisiyle isbirligi yaparak duzenledikleri sergide 9-13 Nisan  tarihleri arasında lanse edecek.


GAIA&GINO markasının yaratıcısı Gaye Çevikel aynı zamanda Verreum’da kreatif direktör olarak görev alacak. Her iki markanın da işleyişinden ve yönetiminden Verreum’um kurucusu Pavel Weiser sorumlu olacak.


GAIA&GINO şirketinin kurucusu Gaye Çevikel konuyla ilgili olarak; ‘Milano 2013’de birçok ilk gerçekleştiriyoruz. Verreum ile olan işbirliğimiz markamız için de bir dönüm noktası olacak. Birlikte çalışabileceğimiz böylesine harika tasarımcılarımız olduğu için çok mutluyuz, Pavel Weiser’in miras ve işçilik konularındaki tutkusunu Wallpaper* Handmade etkinliğindeki sergimizde sunduğumuz tüm eserlerde görmeniz mümkün. Sizleri...