04 / 05 / 2024

Gala Küçükbük Zirve satışta! Yeni proje!

Gala Küçükbük Zirve satışta! Yeni proje!

Gala Bodrum Yapı A.Ş. tarafından Bodrum'da inşa edilen Gala Küçükbük Zirve projesinde satış başladı. İşte projeye ilişkin tüm merak edilenler...



Kullanılan seçkin markalardan ziyade üstün kaliteli inşaat ile yatırımcılara çok uzun yıllar mutlulukla yaşayacağı bir ortam sunuyor. Tüm villaların özel yüzme havuzları bulunuyor.

Gala Küçükbük Zirve projesi, villar ve bahçelerle birlikte ortalama 350-400 metrekare büyüklüğündedir. 10 villadan oluşan projede konut tipleri ise 4+1 olarak tasarlandı. Villaların büyüklükleri ise 142 metrekaredir. 

Gala Küçükbük Zirve satışta! Yeni proje!

Her odanın kendine ait banyosu bulunan Gala Küçükbük Zirve projesi 4.554 metrekare arazisi üzerinde yükseliyor. 

Dış cephesi taş kaplamalı olan proje, Bodrum merkeze 22 kilometre, havalimanına ise 50 km uzaklıkta konumlanıyor. Ayrıca yarı şehir yarı doğa manzaralı proje 350 metrekare mesafede yer alıyor.

Gala Küçükbük Zirve satışta! Yeni proje!

GALA KÜÇÜKBÜK ZİRVE VİLLALARI NE KADAR?

Kaba inşaatı tamamlanan Gala Küçükbük Zirve projesinde ödeme şekli yarısı peşin, kalan yarısı teslimata kadar taksit taksit ödenebiliyor.

Gala Küçükbük Zirve projesinde, fiyatlar 14 milyon 450 bin TL'den başlıyor. Denizi en iyi yerden gören 1 villa kalırken bu villanın fiyatı ise 22 milyon 450 bin TL'den satışa sunuluyor.

Gala Küçükbük Zirve projseinde kredi ile ödeme yapılmıyor. 

Özak Sun City'de 15 ay vade fırsatı! Yeni proje! 

Villa Flora'da 120 ay vade fırsatı! Teslimler Temmuz 2024'te!


Geri Dön