02 / 05 / 2024

Galatasaray Divan Kurulu Riva ve Florya için bugün toplanıyor!

Galatasaray Divan Kurulu Riva ve Florya için bugün toplanıyor!

Galatasaray Divan Kurulu bugün olağanüstü toplanacak. Başta Emlak Konut GYO ile yaşanan sorunlar olmak üzere, bankalarla imzalanan yapılandırma sözleşmesi masaya yatırılacak. Toplantı basına kapalı yapılacak...



Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO) ile sıkıntılar yaşayan, Florya ile ilgili yapılan anlaşma bozulma aşamasına gelen Galatasaray’da tüm sorunlar bugün olağanüstü toplanacak Divan Kurulu’nda masaya yatırılacak. 

Milliyet'te yer alan habere göre; Gayrettepe Dedeman Otel’de, basına kapalı olarak gerçekleşecek olağanüstü toplantı saat 17.00’de başlayacak. Özel gündemle bir araya gelecek olan Divan’ın oldukça hararetli geçmesi bekleniyor. Yönetim bu nedenle toplantının basına kapalı olarak yapılması kararı aldı.

Toplantının iki gündem için yapıldığı açıklandı. Bunlar, “Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. ile yapılan protokollerin güncel durumlarının ve olası sonuçları ile Ziraat Bankası, Denizbank ve Aktif Bank ile imzalanan ‘yapılandırma sözleşmesi’ hakkında bilgilendirilme ve istişare...”

Özellikle Divan Kurulu’nun son toplantısının ardından Emlak Konut GYO'nun sözleşmeyi feshedeceğine dair yaptığı açıklama, sarı-kırmızılı genel kurul üyelerini telaşlandırmış, tahsil edilen paranın nasıl ödeneceği ve kaynağının nereden bulunacağı tartışma konusu olmuştu.
 

Galatasaray milyar dolarlık evini sattı ve beklentileri var!

Galatasaray Divan Kurulu Riva ve Florya için 23 Eylül'de toplanıyor!

Faruk Süren: Riva işini beceremedik!

Galatasaray Florya ve Riva projeleri iptal mi?


Geri Dön