10 / 05 / 2024

Galatasaray Kemerburgaz Tesisleri'nde inşaat çalışmaları tam gaz!

Galatasaray Kemerburgaz Tesisleri'nde inşaat çalışmaları tam gaz!

Galatasaray Kulübü Başkanı Dursun Özbek, futbol takımı ve altyapısının kullanacağı tesisin yapımı için başlatılan inşaat çalışmalarının başladığı arazide incelemelerde bulundu.



Galatasaray Kemerburgaz Tesisleri nde inşaat çalışmaları tam gaz!

Galatasaray Adası hizmete açıldı! 

Galatasaray camiası, yenilenen Galatasaray Adası'nın açılışında buluştu. Yenilenen Galatasaray Adası'nın açılışı geçtiğimiz günlerde gerçekleştirildi. 

Kuruçeşme sahili açıklarındaki adanın açılış törenine, Galatasaray Kulübü Başkanı Dursun Özbek, yönetim kurulu üyeleri, eski başkanlar Faruk Süren, Adnan Polat ve Burak Elmas ile çok sayıda kulüp üyesi katılım gösterdi. 

Dursun Özbek, yenilenen Galatasaray Adası'nın açılışında gerçekleştirdiği konuşmada, uzun bir aradan sonra Galatasaray Adası'nda bir araya geldiklerinin altını çizerek, ""Bugün siz değerli üyelerimize verdiğimiz sözlerden birini tutmanın mutluluğunu ve gururunu yaşıyoruz. Seçimden sonra adamızda görmek istemediğimiz görüntüyü değiştirmek, tekrar adamızda buluşabilmek için çok sıkı çalıştık. 24 gün gibi bir sürede adayı o enkaz halinden bu hale getirdik. Bu olağanüstü çabanın sonunda burada beraberiz" açıklamasında bulundu. 


Geri Dön