05 / 05 / 2024

Galatasaray, Riva Projesi'nde hedefine ulaştı!

Galatasaray, Riva Projesi'nde hedefine ulaştı!

Galatasaray Kulübü Başkanı Dursun Özbek, gündeme ilişkin açıklamalar yaparak kulüpteki hedeflerini de anlattı.



Galatasaray Kulübü Başkanı Dursun Özbek, gündeme ilişkin açıklamalar yaparak kulüpteki hedeflerini de anlattı. İşte, Dursun Özbek'in Riva, Flroya ve Galatasaray hakkındaki açıklamaları.. 


"GALATASARAY, RİVA PROJESİ'NDE HEDEFİNE ULAŞMIŞTIR"

"Bu noktada Galatasaray, hedeflediği, projelendirdiği karı yakalamıştır. Bugün itibarıyla garanti edilen para yaklaşık 200 milyon Dolar. Emlak Konut'un projelerine bakın. Asgari tutar deklare edildikten sonra, ihale sonrası, işin bitiminde karlılık hangi oranda realize olmuş? Bizim elimizde grafikler var. Bu bir süreç. İhaleden sonra, Emlak Konut'un tüm projelerinde karlılık ilk başta 10 liraysa, proje bitiminde 20-30 lira oluyor. 2-3 misli daha fazla para oluyor. Binalar yapılıp satıldıktan sonra kar daha da artıyor."


"GALATASARAY'A BU KAPIYI AÇAN SAYIN CUMHURBAŞKANIMIZDIR"

"Bugün itibarıyla 200 milyon Dolar şu an konuşulan para, iş bittikten sonra 350-400 milyon dolar civarında olacak. Emlak Konut'un güvenilirliği çerçevesinde olan bir gelişme. Bu noktada Galatasaray devlet güvencesiyle hedefine ulaşmıştır. Bu çok önemli. Şimdi Riva Projesi başarıyla ilerliyor. Bu başarıda, Emlak Konut çalışanlarının payı büyüktür. Galatasaray'a bu kapıyı açan da Sayın Cumhurbaşkanımızdır."


"Bu bölgede 900 tane villa yapılacak. Biz Galatasaray ailesi olarak orada olmak istiyoruz diye kendilerine deklare ettik. Bu bir site organizasyonu, grup evler var. 50 veya 70 civarı bir grup ev istiyoruz diye bir konuşma yapıldı. Olacak gibi gözüküyor."


"RİVA PROJESİ'NDEN GELEN TÜM PARA BANKA BORÇLARINA GİDECEK"

"Bu projeden gelen parayı tamamen Galatasaray'ın banka borçlarının kapatılması yönünde kullanacağız. Galatasaray Sportif A.Ş.'nin gelirleri, bugün itibarıyla performansa bağlı olarak artmıştır. Bu gelirler, Galatasaray Spor Kulübü'nü rahatça döndürüyor. Yeter ki, her yıl 150 milyon TL civarı ödenen faizlerden kurtulalım."


"FLORYA, BAŞBAKAN'IN İMZASINA KALDI"

Florya Metin Oktay Tesisleri'nin ne zaman değerlendirileceği hakkında da konuşan Özbek, "Florya, Başbakan'ın imzasına kaldı. Beklemedeyiz. Onay çıktığı anda işlemlere başlayacağız. Burası için ihaleyi alan firmadan 50-70 kadar evin GS üyelerine ayrılmasını istedik" dedi.


GALATASARAY MÜZESİ MÜJDESİ

Özbek, 1 ay sonra açacakları Galatasaray müzesi ile ilgili olarak ise "Real Madrid ve Barcelona gibi dünya devi kulüplerin müzelerinden çok daha iyisini çok daha görkemlisini yaptık. Bunu 1 ay sonra açacağız ve tüm Galatasaraylılara yakışır bir müze oldu" dedi.


Habertürk 



Geri Dön