30 / 04 / 2024

Garanti Bankası emekli promosyonunda rakiplerini sollayarak birincilik tahtına oturdu!

Garanti Bankası emekli promosyonunda rakiplerini sollayarak birincilik tahtına oturdu!

Türkiye'nin önde gelen finans kuruluşlarından biri olan Garanti Bankası, emeklilere yönelik sunmuş olduğu cazip promosyon fırsatları ile dikkatleri üzerine çekmeye devam ediyor. Yeniden alevlenen rekabet ortamında, banka en yüksek promosyon ödemeleri yaparak emeklilere maddi destek sağlama hedefini



Türkiye'nin önde gelen finans kuruluşlarından biri olan Garanti Bankası, emekli maaşını bankaya taşıyan emeklilere sağladığı cazip promosyon avantajıyla dikkatleri üzerine çekiyor. Yeniden kızışan rekabet ortamında, banka en yüksek promosyon ödemesi yaparak emeklilere maddi destek sunmayı sürdürüyor.

Garanti Bankası, emeklilerin maaşlarını bankaya taşıması halinde sunulan promosyon ödemeleri ile dikkatleri çekiyor. Bu kapsamda, emekli vatandaşlar maaşlarını Garanti Bankası'na taşıdıklarında belirli maaş aralıklarına göre değişen miktarlarda promosyon ödemelerinden faydalanabiliyorlar.

Garanti Bankası emekli promosyonunda rakiplerini sollayarak birincilik tahtına oturdu!

Maaş aralıklarına göre şekillenen promosyon ödemeleri şu şekildedir:

  • 0-3.500 TL arası emekli maaşı alanlar için 4.500 TL
  • 3.500-7.500 TL arası maaş alanlar için 5.250 TL
  • 7.500-10.000 TL arası maaş alanlar için 6.750 TL
  • 10.000 TL üzeri maaş alanlar için 7.500 TL

Ayrıca, emekli promosyonu alan bireyler, Garanti Bankası kredi kartlarıyla yapacakları 500 TL ve üzeri harcamalarda ekstra 1.000 TL bonus kazanma fırsatını da elde ediyorlar.

Emekli maaşlarını Garanti Bankası'na taşıyan bireyler, taahhütname imzalayarak 3 yıl boyunca emekli maaşlarını bu bankadan almaya devam edeceklerini beyan ediyorlar.

Garanti Bankası emekli promosyonunda rakiplerini sollayarak birincilik tahtına oturdu!

Garanti Bankası, emekli promosyonu avantajından yararlanmak isteyenler için farklı seçenekler sunuyor:

  • Henüz Garanti Bankası müşterisi değilseniz, mobil uygulama üzerinden hesap açabilir ve emekli maaşınızı bu hesaba taşıyarak promosyon avantajından faydalanabilirsiniz.
  • SSK, Bağ-Kur veya Emekli Sandığı'ndan emekli olacaklar, emeklilik başvurularında Garanti Bankası'nı tercih ederek promosyondan yararlanabilirler.
  • Zaten Garanti Bankası müşterisiyseniz ve emekli maaşınızı başka bir bankadan alıyorsanız, mobil uygulama veya Müşteri İletişim Merkezi aracılığıyla banka değişikliği talebinde bulunabilirsiniz. Ayrıca, şubeye giderek veya e-Devlet üzerinden de maaşınızı Garanti Bankası'na taşıyabilirsiniz.
  • Bu seçeneklerden uygun olanını seçerek emekli maaşını Garanti Bankası'na taşıyan bireyler, 8.500 TL'ye kadar varan promosyon ödemesinden yararlanarak finansal anlamda daha da güçlenme imkanı elde edebilirler.
SON DAKİKA: Son 1 saatte 11 deprem! Az önce nerede, ne zaman deprem oldu? Son dakika deprem mi oldu?
Gram altın uçurumun dibini boyladı! Altın fiyatlarında dev düşüş! 24 Ağustos 2023 altın fiyatları...
Dolar ve euro sert zemine çakıldı! Dolar kaç TL? Euro ne kadar? 24 Ağustos 2023 güncel döviz kurları!

Geri Dön