12 / 05 / 2024

Garanti Bankası Nisan ayı emekli promosyon rakamlarını duyurdu! Garanti emekli promosyon ne zaman bitiyor?

Garanti Bankası Nisan ayı emekli promosyon rakamlarını duyurdu! Garanti emekli promosyon ne zaman bitiyor?

Garanti Bankası nisan ayı emekli promosyon rakamlarını açıkladı. İşte Garanti bankası emekli promosyonuna dair detaylar!



NİSAN AYI PROMOSYON ÖDEMELERİ

Emeklilikte Yaşa Takılanlar düzenlemesi ile beraber tekrardan ülke gündeminde yer almaya başlayan emekli promosyonları banka banka güncellenmeye devam ediyor. Bankalar tarafından rekabet haline dönüşen bu promosyon konusu nisan ayına girilmesiyle birlikte tekrardan güncelleniyor.

Bankalar promosyon kampanyaları duyurmaya kaldığı yerden devam ediyor. En düşük emekli maaşının güncellenmesi ile birlikte dikkat çeken promosyon ödemeleri yeniden gündemde yer aldı. En düşük emekli maaşının değişmesi ile birlikte promosyon ödemeleri de değişti.

Garanti Bankası da emekli promosyonları hakkında müjdeli haberler verdi. Garanti Bankası da promosyon tutarlarını güncelledi. Web sitesinde promosyon kampanyasına dair bilgi paylaşan Garanti BBVA, güncel promosyon ödemelerini bir kez daha duyurdu. Bankalar arası yer alan rekabete son noktayı koyan promosyon açıklandı.

GARANTİ BANKASI NİSAN AYI EMEKLİ PROMOSYONLARI NE KADAR OLDU?

Garanti Bankası tarafından kısa bir süre önce yaptığı güncelleme ile promosyon ödemeleri açıkladı. Maaş aralığına bakılarak yapılacak olan promosyon ödemeleri gündemde yer almaktadır. Yapılan açıklama neticesinde şartları yerine getirenler emekli vatandaşlara verilecek olan promosyon ödemeleri şu şekildedir;

  • Maaş aralığı 3.500 TL altında emekli maaşı alan vatandaşlar; 4.500 TL promosyon ödemesi yapılacaktır.
  • Maaş aralığı 3.500 TL – 7.500 TL arasında emekli maaşı alan vatandaşlar 5.250 TL promosyon ödemesi yapılacaktır.
  • Maaş aralığı 7.500 TL – 10.000 TL arasında emekli maaşı alan vatandaşlar 6.750 TL promosyon ödemesi yapılacaktır.
  • Maaş aralığı 10.000 TL ve üstü emekli maaşı alan vatandaşlar 7.500 TL promosyon ödemesinde bulunulacaktır.

Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön