29 / 04 / 2024

Emekli promosyonunda son gün! Emekli maaşı promosyon ödemeleri ne zaman bitiyor?

Emekli promosyonunda son gün! Emekli maaşı promosyon ödemeleri ne zaman bitiyor?

Emekliler için bankaların bir süredir devam ettirdiği, emekli maaşı promosyonu ödemeleri sona eriyor. Emekli maaş promosyonu ödemeleri ne zaman bitiyor?



Bankalar bir süredir belirli şartlarla emeklilere maaş promosyonu veriyordu. Emeklilerin yüzünü güldüren yüksek fiyatlı emekli maaş promosyon kampanyaları sona eriyor. Bazı bankalar emeklilere 7 bin TL civarında promosyon verirken bu rakam, otomatik ödeme talimatı veren ve banka ürünlerini kullanma şartını yerine getirenler için 8 bin TL’ye kadar çıkmıştı.

Peki emekli promosyonlarında son tarih ne zaman? Emekli maaş promosyonları ne zaman bitiyor?

Bankaların promosyon son başvuru tarihleri değişkenlik gösteriyor. Bazı bankaların promosyon kampanyalarına son başvuru tarihi 31 Ağustos iken bazı bankaların kampanyaları ise Eylül ayının sonlarına kadar devam ediyor.

Emekli promosyonunda son gün! Emekli maaşı promosyon ödemeleri ne zaman bitiyor?

EMEKLİ MAAŞI PROMOSYON BAŞVURULARI NE ZAMAN BİTİYOR?

Promosyon başvuruları bazı bankalarda 31 Ağustos'ta son bulurken bazı bankalarda da Eylül ayının sonuna kadar devam ediyor.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön