15 / 05 / 2024

emekli promosyon uzatıldı mı

emekli promosyon uzatıldı mı

Emekliler için bankaların bir süredir devam ettirdiği, emekli maaşı promosyonu ödemeleri sona eriyor. Emekli maaş promosyonu ödemeleri ne zaman bitiyor?

Özel bankalar emekli promosyon 2024! Emekliler dikkat: Emekli promosyon 2024 en yüksek hangi banka?

Özel bankalarda da emekli maaş promosyonları artırıldı. Peki emekli promosyon 2024 en yüksek hangi banka? İşte özel bankalar emekli promosyon 2024

Son dakika banka promosyon haberi! Süre uzatıldı! Emekliler dikkat! 15 bin liraya kadar ödeme yapılacak!

Emekli olan ve ek gelir elde etmek isteyenler banka promosyonlarına yönelmeye başladı. 29 Şubat'ta sonlanması beklenen banka promosyonları için kampanyalar 31 Mart tarihine kadar uzatıldı.

Garanti Bankası emekli promosyon miktarını açıkladı. Asıl büyük yarış şimdi başlıyor

Garanti Bankası tarafından emekli promosyon miktarına ilişkin açıklama yapıldı. Banka, emekli promosyonu olarak ne kadar vereceğini açıkladı.

Emekli promosyon ödemelerinde havai fişekler patladı! Bir bankadan rekor artış geldi

Emekli promosyon ödemelerinde bankalar uzun süreden bu yana sessizliğini koruyordu. Bankaların sessizliğini koruduğu sırada bir bankadan çok önemli bir atak geldi. Banka tarafından emekli promosyonlarında rekor artış yapıldı.

Emekli promosyon son gün uzatıldı mı?

Emekli promosyon konusu gündemden düşmeyen konular arasında yer alıyor. Promosyon ödemesi almayan emekliler, promosyon tarihinin uzatılıp uzatılmadığını merak ediyor. İşte “Emekli promosyon son gün uzatıldı mı?” sorusunun yanıtı!

Emekli promosyon yarışı kızıştı! En yüksek emekli promosyonu ne kadar oldu? İNG, Yapı Kredi, Garanti, Ziraat, Akbank...

Temmuz ayında yapılan ara zammın ardından emekli promosyon ücretleri arttırıldı. Bu kapsamda bankalar art arda promosyon güncellemesi yaparken kamu bankalarının da yarışa katılmasıyla promosyonların ücretleri arttı. Peki 2022 en yüksek emekli promosyonu ne kadar oldu?

Emekliler havalara uçacak! Emekli promosyon ücretlerinde kasım müjdesi! En yüksek emekli promosyonu ne kadar oldu?

Temmuz ayında yapılan ara zamdan sonra emekli promosyon ücretleri arttırıldı. Bu kapsamda bankalar peş peşe promosyon güncellemesi yaparken kamu bankalarının da yarışa katılmasıyla promosyonların seyri değişti. Peki en yüksek emekli promosyonu ne kadar oldu?

19 bankanın kasım ayı emekli promosyon listesi peş peşe güncellendi! Ziraat, Vakıfbank, Halkbank, Akbank, ING...

Bankaların promosyon yarışı tam gaz devam ederken 1 Kasım itibariyle tutarlar güncellenmeye başlayacak. Özel bankaların emekli promosyon yarışına kamu bankaları da katıldı. SGK tarafından verilen kararın ardından kamu bankaları emekli promosyon ücretleri arttırıldı.

Emekli promosyonunda yarış kızıştı, süre uzatıldı! Bankalar peş peşe açıkladı! Garanti, Yapı Kredi, İŞ, Akbank...

Bankaların müşteri kapmak için başlattığı promosyon kampanyaları bu ayda devam ediyor. Bazı bankalar promosyon kampanyalarını eylül ayında bitirirken bazı özel bankalar da ekim ayının sonuna kadar sürdürme kararı aldı. Peki, hangi bankaların emekli promosyon süreleri uzatıldı? İşte detaylar...

Emekli promosyon yarışı kızıştı, süre uzatıldı! Akbank,  İŞ, Garanti, Denizbank peş peşe duyurdu! 

Ekim ayı ile birlikte özel bankalar promosyon tarihinde yeni düzenlemelere gitti. Ağustos ve Eylül döneminde başlayan emekli promosyon kampanyaları bazı bankalarda Ekim dönemine kadar uzatıldı. Peki, hangi banka ne kadar promosyon veriyor? Emekli promosyon kampanyası devam eden bankalar hangisi?

Emekli promosyonunda son dakika! Yarış kızıştı süre uzatıldı! İŞ, Garanti, Akbank...

Bankalar 2022 emekli promosyonu yarışına kaldıkları yerden devam ediyor. Bazı bankalar emekli promosyonunun Eylül ayında sonlanacağını duyururken bazı bankalarda ekim ayı kampanyalarını sürdürüyor. İşte Ekim 2022 emekli promosyon kampanyaları... 

Garanti emekli promosyon 2022 ne kadar? Garanti emekli promosyon tarihi uzatıldı mı?

Emekli promosyon miktarları hala gündemde yer alıyor. Garanti emekli promosyon miktarı merak edilip araştırılıyor. İşte detaylar!

Emekli promosyonunda yarış kızıştı, süre uzatıldı! Bankalar peş peşe açıkladı! ING, Vakıf Bank, TEB, Akbank...

Emekli promosyon başvurusunda bankalar arası yarış kızıştı. Bazı bankaların emeklilere sunduğu kampanya sona ererken bazı bankalar ise süreyi uzatma kararı aldı. Peki hangi banka ne kadar emekli promosyonu veriyor 2022? İşte emekli promosyonu 2022 miktarı...

emekli promosyon uzatıldı mı Haberi

emekli promosyon uzatıldı mı

Bankalar bir süredir belirli şartlarla emeklilere maaş promosyonu veriyordu. Emeklilerin yüzünü güldüren yüksek fiyatlı emekli maaş promosyon kampanyaları sona eriyor. Bazı bankalar emeklilere 7 bin TL civarında promosyon verirken bu rakam, otomatik ödeme talimatı veren ve banka ürünlerini kullanma şartını yerine getirenler için 8 bin TL’ye kadar çıkmıştı.

Peki emekli promosyonlarında son tarih ne zaman? Emekli maaş promosyonları ne zaman bitiyor?

Bankaların promosyon son başvuru tarihleri değişkenlik gösteriyor. Bazı bankaların promosyon kampanyalarına son başvuru tarihi 31 Ağustos iken bazı bankaların kampanyaları ise Eylül ayının sonlarına kadar devam ediyor.

EMEKLİ MAAŞI PROMOSYON BAŞVURULARI NE ZAMAN BİTİYOR?

Promosyon başvuruları bazı bankalarda 31 Ağustos'ta son bulurken bazı bankalarda da Eylül ayının sonuna kadar devam ediyor.

EMEKLİ MAAŞI BAŞKA BANKAYA NASIL TAŞINIR?

Emekli maaşını aldığı banka ile...