28 / 04 / 2024

EYT’liler nisan ayında köşe! EYT'liler ilk maaşta ne kadar para alacak? Emekli maaş ve ikramiyeleri ne zaman ödenecek?

EYT’liler nisan ayında köşe! EYT'liler ilk maaşta ne kadar para alacak? Emekli maaş ve ikramiyeleri ne zaman ödenecek?

EYT düzenlemesi kapsamında emekli olanlar nisan ayında bayram edecek. Dört ayrı kazanca birden kavuşacak emekliler resmen köşe olacak! Peki, ilk maaşta ellerine ne kadar para geçecek? Emekli maaş ve ikramiyeleri ne zaman ödenecek? İşte detaylar haberimizde…



Emeklilikte Yaşa Takılanlar (EYT) düzenlemesinin yasalaşmasının ardından emeklilik başvurusunu yapanların ilk maaşlarını bu ay içerisinde almaları bekleniyor. Maaş ödemeleri ise aylık bağlama işlemeleri tamamlanan emekli adaylarının tahsis numarasına göre yapılacak.

EYT’liler nisan ayında köşe! EYT liler ilk maaşta ne kadar para alacak? Emekli maaş ve ikramiyeleri ne zaman ödenecek?

Emekli maaş ödemeleri ‘yaşlılık aylığı’ olarak tanımlanan emekli aylığı tahsis numarasının son rakamına göre belirleniyor. EYT kapsamında emekli olmaya hak kazananlar nisan ayında emekli maaşlarının yanı sıra bayram ikramiyesi, maaşının yatırılacağı banka tarafından ödenecek promosyon ücreti ve fark ödemesini alacak.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön