13 / 05 / 2024

EYT’liler nisan ayında köşe! EYT'liler ilk maaşta ne kadar para alacak? Emekli maaş ve ikramiyeleri ne zaman ödenecek?

EYT’liler nisan ayında köşe! EYT'liler ilk maaşta ne kadar para alacak? Emekli maaş ve ikramiyeleri ne zaman ödenecek?

EYT düzenlemesi kapsamında emekli olanlar nisan ayında bayram edecek. Dört ayrı kazanca birden kavuşacak emekliler resmen köşe olacak! Peki, ilk maaşta ellerine ne kadar para geçecek? Emekli maaş ve ikramiyeleri ne zaman ödenecek? İşte detaylar haberimizde…



10 BİN LİRAYA VARAN PROMOSYON

EYT’liler nisan ayında köşe! EYT liler ilk maaşta ne kadar para alacak? Emekli maaş ve ikramiyeleri ne zaman ödenecek?

Haberde, emekli ikramiyesi ve maaşlarının yanı sıra banka promosyonlarının da nisan ayında emeklilerin hesaplarına yatırılacağına işaret edildi. Emeklilik başvurusu sırasında maaşlarının hangi bankaya yatırılmasına ilişkin yapılan tercihe göre promosyon ücretleri maaşların yatırılmasını takip eden iki üç iş günü içerisinde ödenecek. Halen devam eden kampanyalara göre, maaşı 7 bin 500 lira ile 9 bin 999 lira aralığında olanlar 4 bin 500 ile 9 bin lira arasında promosyon alabilecek. 10 bin lira ve üzeri emekli maaşı olanlar ise 10 bin liraya ulaşan promosyon ödemesi fırsatından yararlanacak.

EN DÜŞÜK 18 BİN, EN YÜKSEK 25 BİN TL

İşte bütün bu ödemeler sonucunda EYT’lilerin eline nisan ayında 20 bin lirayı aşkın bir para geçecek.

En düşük emekli maaşı 7 bin 500 liralık bir ödeme üzerinden hesaplama yapılırsa; maaş gününe göre 4 bin lira ile 6 bin 750 lira arasında fark alacak. Ardından emekli hangi bankayı seçtiyse ona göre de 4 bin 500 lira ile 9 bin lira arasında değişen tutarda bir promosyon ödemesi yapılacak. Bu ödemelerin üzerine 2 bin liralık bayram ikramiyesi eklenince; EYT’liler nisan ayında en az 18 bin lira, en yüksek de 25 bin 250 liralık ödemeden yararlanmış olacak.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön