13 / 05 / 2024

Garanti Bankası resmen duyurdu! 1.000 TL hediye veriliyor! Ayın son fırsatını kaçırmayın!

Garanti Bankası resmen duyurdu! 1.000 TL hediye veriliyor! Ayın son fırsatını kaçırmayın!

Garanti Bankası kampanya şartlarını yerine getirenlere 1000 TL hediye verme kararı aldı. İşte kampanyanın detayları..



 Garanti Bankası resmen duyurdu! 1.000 TL hediye veriliyor! Ayın son fırsatını kaçırmayın!

GARANTİ BBVA 1000 TL HEDİYE KAMPANYASI DETAYLARI

1-31 Mart tarihleri arasında Garanti BBVA dijital kanallarından temassız müşteri olma teknolojisiyle Garanti BBVA’lı olan ve Bonus kredi kartı, Money Bonus kredi kartı başvuruları onaylanan kişiler, bu kartlar ile 20 Nisana kadar bir seferde 1000 TL ve üzeri ilk alışverişe 1000 TL bonus hediye edilecek. 

Kampanyadan faydalanmak için ilk etapta Garanti BBVA’lı olmak gerekiyor.  Daha sonra Bonus kredi kartı, Money Bonus kredi kartı başvurularının Garanti BBVA Mobil, bonus.com.tr, moneybonus.com.tr üzerinden yapılarak olumlu cevap alınması dahilinde kampanyaya katılma hakkı elde ediliyor.

Kampanyaya Garanti BBVA Bonus’lar, Money Bonus başvuruları dahildir. Bonus Flexi, Flexi, Ticari kartlar, Bonus Genç ve Paracard Bonus kampanyaya dahil değildir. Kampanyaya ek kartlar, personel kartlar ve sanal kartlar dahil değildir.

Kampanyaya katılım sonunda kazanılan bonus paralar müşterilerin hesaplarına yattığında müşteriler bu bonusları 27 Nisan – 27 Mayıs 2023 tarihleri arasında kullanılabilir.  Kazanılan bonus para en çok kazanım sağladığınız kartınıza yüklenir. Kullanılmayan bonuslar 28 Mayıs 2023 tarihinde geri alınır.

Kampanya müşteri bazındadır ve bir müşteri kampanya bazında en fazla 1000 TL bonus para kazanabilir.
Kampanyaya düzenli ödeme talimatı, otomatik ödemeler, vergi ödemeleri, bonus kullanımları dahil olmayıp internetten yapılan harcamalarda dahil değildir.

Arzum AR4088 Olimpia Power Cyclone Elektrikli Süpürge'de efsane indirim kampanyası! Bu fırsat kaçmaz! 

TOKİ Balıkesir projesi için son dakika müjdesi geldi! Tek bir ilçedeki 458 yeni konutu sakın kaçırmayın!


Geri Dön