29 / 04 / 2024

Arzum AR4088 Olimpia Power Cyclone Elektrikli Süpürge'de efsane indirim kampanyası! Bu fırsat kaçmaz! 

Arzum AR4088 Olimpia Power Cyclone Elektrikli Süpürge'de efsane indirim kampanyası! Bu fırsat kaçmaz! 

Evlenecekler ve ya evini yenileyecekler, Arzum AR4088 Olimpia Power Cyclone Elektrikli Süpürge yüzde 40 indirimle Carrefoursa sitesinde satışa sunuldu. Peki elektrikli süpürge indirimli fiyatıyla ne kadara satılıyor?



Arzum AR4088 Olimpia Power Cyclone elektrikli süpürge yatay kullanım tipiyle kolay bir şekilde muhafaza ediliyor. Koltuk aralarına ve engebeli yerlere kolay bir şekilde girebilen yatay tipli elektrikli süpürge ev hanımlarına temizlik konusunda kolaylık sunuyor.

Arzum AR4088 Olimpia Power Cyclone Elektrikli Süpürge de efsane indirim kampanyası! Bu fırsat kaçmaz! 

Kuru emiş türüyle çalışan Arzum elektrikli süpürgenin motor gücü 899 W. 899 W güç ile temizlik işlemini gerçekleştiriyor. Motor gücü gelişen cihaz iri taneli parçacıkları bile kolayca temizleyebiliyor. İri tanelerin yanında gözle görülmeyen toz, kıl ve tüy gibi maddeleri temizleyerek elektrikli süpürge maksimum hijyen oluşturuyor. 

Gündelik işlemlerde pratiklik sağlayan elektrikli süpürge sert zeminlerde ve halılarda etkili performans gösteriyor. Olimpia Power elektrikli süpürge emiş gücü ile kirleri temizliyor. Yüksek emiş gücü sayesinde kedi ve ya köpeklerin bıraktığı tüğleri kısa sürede içine çekip ortamı arındırıyor. 72 dB gürültü seviyesine sahip olan elektrikli süpürge gürültü kirliliği yapmıyor.

Toz torbasız süpürge modellerinden biri olan Arzum elektrikli süpürgenin içerisinde toz haznesi bulunuyor. 2.2 litre toz kapasitesi ile işlev gösteren elektrikli süpürge işlem sırasında devamlılık sağlayarak tüm odaların temizlenmesine yardımcı oluyor. Bu sayede kısa aralıklarla toz haznesini temizlemeye gerek kalmadan verimli temizlik gerçekleşmiş oluyor. 

Peki Arzum Power Cyclone elektrikli süpürgenin diğer özellikleri neler? Arzum elektrikli süpürge indirimli fiyatıyla ne kadara satılıyor? 


Geri Dön