08 / 05 / 2024

Yuva kuracaklar dikkat! Arzum Cyclone Toz Torbasız Elektrikli Süpürge'de şok indirim! 17 Mart 2023 fiyat listesi

Yuva kuracaklar dikkat! Arzum Cyclone Toz Torbasız Elektrikli Süpürge'de şok indirim! 17 Mart 2023 fiyat listesi

Evlilik hazırlığında olanlar, Arzum AR4094 Olimpia Control Cyclone Toz Torbasız Süpürge Carrefoursa sitesinde yüzde 48 indirimle satışa sunuldu. Peki ürün indirimli fiyatıyla ne kadara satılıyor? İşte detaylar..



 Yuva kuracaklar dikkat! Arzum Cyclone Toz Torbasız Elektrikli Süpürge de şok indirim! 17 Mart 2023 fiyat listesi
Arzum Smart Cyclone Toz Torbasız Filitreli Süpürge, sahip olduğu 899 Watt'lık yüksek emiş gücü ve Hepa filtreleme teknolojisi sayesinde tozları tamamen hapsederek evinizde etkili bir temizlik performansı ortaya koyar.Süpürgenizi teknolojiyle birlikte kullanabilirsiniz.

Arzum Olimpia uygulaması ile Olimpia Smart’ın toplam güç tüketimini, çalışma süresini ve filtrelerin doluluk oranlarını takip edebilir, süpürgenizin performansını en üst düzeyde tutarak etkili temizlik performansı ortaya koyabilirsiniz. Yüksek teknolojiye sahip HEPA 13 filtre, süpürgeyle çekilen havadaki tozlar ve alerjenlere karşı temiz hava çıkışı sağlanmış olur.

2 aşamalı filtreleme sistemi sayesinde tozları %99,9 oranında hapsederek tertemiz bir zemin ortaya koyar.Olimpia Smart, hem siz hem de sevdiklerinizin rahatı için yüksek performans ortaya koyarken aynı zamanda çok sessiz çalışır. Halılarda görünmeyen toz ve tüyleri yüksek emiş gücü, temizlenebilir turbo başlığı ve ucundaki fırçalar sayesinde derinlemesine temizler.

Elektrik süpürgesinin sahip olduğu turbo ucu özelliği ile temizliğin iki kat daha verimli yapılmasını sağlanır. Bu uç sayesinde en kuytu köşeler bile temizlenebilir. Aynı zamanda evcil hayvanı olanlarında büyük yardımcısı olan bu başlık ile tüy dökümü yaşayan hayvanların tüylerinin dakikalar içinde zahmetsizce temizlemeniz mümkündür.

Peki Arzum toz torbasız elektrikli süpürgenin sahip olduğu teknik özellikler neler? Arzum elektrikli süpürge indirimli fiyatıyla ne kadara satılıyor


Geri Dön