01 / 05 / 2024

A 101'de Samsung toz torbasız elektrikli süpürge uygun fiyata satışta! Aldın aldın kampanyası 4 Mart 2023 fiyat listesi

A 101'de Samsung toz torbasız elektrikli süpürge uygun fiyata satışta! Aldın aldın kampanyası 4 Mart 2023 fiyat listesi

Samsung VC07R302MVB/TR Cyclone Toz Torbasız Elektrikli Süpürge, sahip olduğu yüksek emiş gücü, boşaltılabilir toz haznesi ve Cyclone Force sistemi ile etkili temizlik performansı ortaya koyuyor. 



 <#resim2
Samasung elektrikli süpürge gelişmiş teknolojisi ile yüksek emiş gücü göstererek tüm yüzeylerde ultra hijyen sağlar. Ve bunu yaparken kiri ve tozu 2.5 litrelik geniş toz haznesine hapseder. 

TOZ TORBASIZ ELEKTRİKLİ SÜPÜRGE ÖZELLİKLERİ

  • Sahip olduğu tutarlı ve yüksek emiş gücü sayesinde tüm yüzeylerde ultra hijyen sağlayan Samsung VC07R302MVB/TR Cyclone Toz Torbasız Elektrikli Süpürge her bakımdan sizlerin konforunu düşünerek tasarlanmış bir üründür. 
  • Cyclone Force sistemine sahip olan ürün toz ve kiri havadan çekerek akıllı sisteminde yer alan dış hazneye hapseder. Bu sayede ürün içinde uvvetli bir merkezkaç kuvveti oluşur. Bu özelliği sayesinde yüksek emiş gücünü daima koruyarak sizlere yüksek hijyen performans sağlar. Cyclone Force sistemi sayesinde tıkanmaların da çoğunluka önüne geçilir.
  • Samasung elektrikli süpürge kolay boşaltılabilen toz haznesi sayesinde zamandan tasarruf etmenizi sağlar.Eliniz dahi değmeden tek bir dokunuşla iç gövdeden çıkan hazne sizlere kolay boşaltma imkanı sunar.
  • Sürekli hazne boşaltılmasının önüne geçmek ve sizlere daima kesintisiz bir kullanım sağlamak amacıyla ürünün iç hazne kapasitesi 2,5 litrelik bir kapasiteye sahiptir. Süpürgenin toz hazne kapasitesi 2.5 litre olarak ifade ediliyor.
  • 2.5 litrelik geniş toz hazne kapasitesi sayesinde kir ve toz uzun bir süre toz haznesi içerisinde muhafaza edilebiliyor. Bu şekilde temizlik yapmayı mümkün kılan Samsung VC07R302MVB süpürge kullanıcıların zamandan da tasarruf etmesine yardımcı oluyor. 

Peki ürün A 101' de ne kadara satılıyor?
 


Geri Dön