12 / 05 / 2024

Garanti Bankası'ndan emekli promosyonlarıyla ilgili sürpriz adım! Flaş ekleme geldi

Garanti Bankası'ndan emekli promosyonlarıyla ilgili sürpriz adım! Flaş ekleme geldi

Emekli vatandaşlar bankalar tarafından hazırlanan promosyon kampanyalarını merakla takip ediyor. Garanti Bankası da emekli vatandaşlar için promosyon hazırlamıştı. Garanti Bankası promosyon kampanyasına sürpriz bir ekleme daha yaptı.



Garanti Bankası emeklilik promosyonuna ek olarak 1000 TL bonus kampanyası başlattı. Promosyon kapsamında müşteriler yüksek promosyona ek olarak 1000 TL bonus da elde edecek. Peki, Garanti Bankası emeklilik promosyonu ne kadar? Garanti Bankası promosyon şartları neler?

“Emekli Maaş Ödemeleri ve Emekli Promosyon” olarak adlandırılan yeni kampanyada emekli promosyonu için Garanti Bankası’nı tercih edenlere kredi kartı üzerinden 1000 TL tanımlama yapılacak. Kampanyadan yararlanmak isteyen müşterilerin ilk olarak promosyon taşımasını yapması gerekecek.

Emekli maaşını 3 yıl boyunca Garanti Bankası’ndan alacağını taahhüt eden müşteriler, 7500 TL promosyon ödemesi alacak. Promosyon sonrasında ise kredi kartı başvurusu yapan müşterilere kredi kartı üzerinden 1000 TL’lik bonus tanımlaması yapılacak. Böylece emekli promosyonu kapsamında 8500 TL alınmış olacak.


Geri Dön