02 / 05 / 2024

Garanti Bankası'ndan müjde şimdi geldi! 31 Ekim'e kadar herkes faydalanacak!

Garanti Bankası'ndan müjde şimdi geldi! 31 Ekim'e kadar herkes faydalanacak!

Garanti Bankası, www.bonus.com.tr üzerinden büyük bir kampanyasının duyurusunu gerçekleştirdi. Kampanyaya katılan herkes, 120 TL'ye varan Bonus kazanacak! Peki, kampanya ayrıntıları nelerdir? İşte detaylar...



KAMPANYADAN FAYDALANMAK İÇİN!

  • 1 - 31 Ekim 2022 tarihleri ​​arasında verilen ilk yeni otomatik fatura siparişi için 20 TL, iki sipariş için 40 TL, üç sipariş için 65 TL, dört fatura siparişi için 90 TL ve beş fatura siparişi için toplam 120 TL bonus kazanılacaktır.
  • 31 Ekim 2022 kampanyasına katılmak için: 23.59'a kadar FATURA yazıp 3340'a göndermeniz ve BBVA Garanti sistemine kayıtlı kredi kartınızdan otomatik ödeme talebi oluşturmanız gerekmektedir. BonusFlaş acenteleri, Garanti BBVA, Müşteri İletişim Merkezi 444 0 333 aracılığıyla verilen siparişlerde SMS gönderme zorunluluğu yoktur.
  • Sistemimizde kayıtlı olmayan cep telefonlarından gönderilen katılım talepleri dikkate alınmayacaktır.
  • Kampanya kapsamında bir müşterinin tüm otomatik fatura ödeme talimatlarında kazanabileceği bonus tutarı 120 TL ile sınırlıdır. Bonus / American Express Bonus / Nakit Bonus / Genç Bonus / Flexi Bonus / Kampanyaya dahil kredi kartınız ile verilen kredi kartınız ile otomatik fatura ödeme talimatı.
  • Kampanya kapsamında kazanılan bonuslar 6 Kasım 2022 tarihinde açık ve kullanılabilir kredi kartınızdan tahsil edilecektir.
  • Birden fazla karttan otomatik ödeme talimatı verilirse, ödül en yüksek kazanan karta sayılır.
  • Kampanya döneminde iptal edilen ve kredi kartlarına yeniden bağlanan faturalar kampanyaya dahil değildir.
  • Kampanya döneminde sadece hesaptan verilen otomatik siparişlerin ödeme şekli değiştirilmelidir. İptal edilirse ve rezerve edilirse kampanyadan kaldırılacaktır.
  • Hesabınızda veya kredi kartınızda manuel ödeme için kayıtlı olan faturaların kampanya döneminde iptal edilip otomatik fatura ödemeye dönüştürülmesi durumunda kampanyaya dahil edilecektir.
  • Kampanya kapsamında hesaplanan bonusu çekmemek için; 1 Ekim 2023 tarihine kadar kampanya döneminde belirlenen sayıda faturanın kredi kartınıza işlenmesi ve 1 Ekim 2023 tarihine kadar karttan en az bir fatura tahsilatı yapılması gerekmektedir. Aksi takdirde yatırılan bonus 1 Ekim 2023 tarihinde geri alınacaktır.
  • Garanti BBVA kredi kartınız ile Turkcell, Vodafone, GSM TL Yükleme, Tellcom-Superonline, Biri ADSL, KKTC Turkcell, Vodafone Net dışındaki kuruluşlardan elektrik, su, doğalgaz, telefon operatörleri ve benzeri otomatik fatura ödeme talimatları için, ücret yerine ödemenin yapıldığı tarih. Faiz (KKDF ve BSMV hariç) fatura tutarı üzerindeki sözleşme oranı üzerinden hesaplanacaktır. BBVA, bu kampanyayı dilediği zaman sonlandırma hakkını garanti eder.
Halkbank Paraf'tan müjde! 31 Ekim'e kadar hemen başvurun!
Ziraat Bankası'ndan müjde! Bankkart Genç'lilere özel kampanya!
İş Bankası'ndan müjde! 31 Aralık'a kadar hemen başvurun!

Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön