05 / 05 / 2024

Garanti Bankası'ndan Ramazan ayına özel çılgın kampanya! Market alışverişlerinizden 400 TL kazanacaksınız!

Garanti Bankası'ndan Ramazan ayına özel çılgın kampanya! Market alışverişlerinizden 400 TL kazanacaksınız!

Garanti Bankası, bonus web sitesi üzerinden yeni kampanyasını duyurdu. Garanti, Ramazan ayına özel yapacağınız market alışverişlerinizde 400 TL bonus verecek. İşte ayrıntılar...



Garanti Bankası'nın BonusFlaş kampanyası kapsamında, Flexi, Bonus Flexi ve Bonus Genç kart sahipleri, kampanyaya katılarak marketlerde yapacakları ilk ve sonraki üçüncü, beşinci, yedinci ve dokuzuncu işlemlerinde 60 TL bonus kazanabilirler. 

Garanti Bankası ndan Ramazan ayına özel çılgın kampanya! Market alışverişlerinizden 400 TL kazanacaksınız!

GarantiPay ile yapılan işlemlerde ise ekstra 20 TL bonus verilecektir. Kampanya, Garanti Bonus'lar, Money Bonus, Flexi, Paracard Bonus, Bonus Business, Bonus Business American Express ve Easy kartlarını da kapsamaktadır. İlk ve sonraki her ikinci alışverişte GarantiPay kullanılması durumunda ise özel ekstra 20 TL bonus verilecektir. 

Garanti Bankası ndan Ramazan ayına özel çılgın kampanya! Market alışverişlerinizden 400 TL kazanacaksınız!

Bonus Flexi, Bonus Genç ve Flexi kart sahipleri, Garanti Bonus ve Money Bonus ile de ayrıca kampanyaya katılarak, en fazla 400 TL olmak üzere ikinci defa bonus kazanabilirler. Kampanya müşteri bazındadır ve bir müşteri en fazla 400 TL bonus kazanabilir. Bonuslar, 26 Nisan - 26 Mayıs 2023 tarihleri arasında kullanılabilecektir. Kampanyaya yurt içinde yapılan harcamalar dahildir. Ticari kart sahibi müşteriler BonusFlaş ile kampanyaya katılabilirken, tüzel müşteriler sadece SMS ile katılım sağlayabilirler. Kampanya dahilinde iade ve iptal işlemleri dikkate alınacaktır.

AYRINTILI BİLGİ İÇİN BURAYA TIKLAYINIZ

Nakit ihtiyacı olanlar dikkat! PTT'ye giden 30 bin TL'yi şak diye alıyor! Hemen şimdi, tıklayıp öğrenin!
5 dev banka peş peşe son dakika vererek açıkladı! Akbank, QNB Finansbank, Yapı Kredi, İş Bankası ve bir banka daha...
Faturası yüksek gelen vatandaşlara nefes olacak müjde! Peş peşe açıklandı! Hemen başvurun, indirimi kapın!

Geri Dön