17 / 05 / 2024

Garanti Bankası’ndan zam müjdesi! Sadece bu yıla özel yüzde 91 oranında zam sağlandı

Garanti Bankası’ndan zam müjdesi! Sadece bu yıla özel yüzde 91 oranında zam sağlandı

Garanti Bankası çalışanlarına zam üstüne zam yapıyor. Banka sadece bu yıla özel olmak üzere çalışanlarına toplamda %91 oranında üçüncü zammını yaptı. İşte detaylar…



“MAALESEF YETERSİZ KILDI”

“Bildiğiniz üzere Ocak ve Nisan aylarında yaptığımız ücret artışları yıllık bazda yüzde 53,75’lik bir artışa denk gelmekteydi. Bu artışın yeterli olması beklenti ve umudumuzdu ancak süregelen enflasyonist ortam bu rakamı maalesef yetersiz kıldı.

Bu nedenle 2022 yılına özgü olmak üzere Ağustos ayında yeniden ücret artışına gideceğimizi sizlerle paylaşmak isterim.

Söz konusu artış oranı grup genelinde yüzde 24 olarak uygulanacak, böylelikle 2022 yılı bileşik baz artış oranımız yaklaşık yüzde 91 olarak gerçekleşecektir."

Garanti Bankası’ndan zam müjdesi! Sadece bu yıla özel yüzde 91 oranında zam sağlandı

ŞENOL BABUŞÇU DA PAYLAŞTI

Ziraat Bankası eski Genel Müdür Yardımcısı ve aynı zamanda Başkent Üniversitesi Uluslararası Finans ve Bankacılık Bölüm Başkanı Prof. Dr. Şenol Babuşçu ise bu konuya resmi sosyal medya hesabı Twitter’dan değindi.

Babuşcu, Garanti BBVA'nın enflasyon sebebiyle çalışma arkadaşlarına yılın üçüncü zammını yaptığını açıklarken şu cümleleri kullandı

"Garanti BBVA çalışanlarına yılın üçüncü zammı… Banka yönetimi bugün enflasyonist ortam nedeniyle çalışanlarına Ağustos ayından geçerli olmak üzere % 24 zam kararı aldı.

2022 yılında Ocak ve Nisan aylarında % 54 zam yapan Bankanın toplam zam oranı % 91 olarak gerçekleşmiştir."

EDİTÖR NOTU: Bu haber 19 Temmuz 2022 tarihinde saat 12.18’de yazılmıştır. An itibarıyla dolar kuru 17,47 Türk Lirası, euro 17,73 Türk Lirası, altının gramı ise 988 Türk Lirası değerinde.

Emeklilikte Yaşa Takılanlar’da son dakika gelişmesi! Bakan Vedat Bilgin EYT’de yeni yol haritasını açıkladı

Ünlü ekonomist Özgür Demirtaş açıkladı! KYK borcu düzenlenmesi sonrası hükümet enflasyonu düşürmek için ne yapmalı

Engelli ve hasta maaşına temmuz zammı geldi! 2022 yılı evde bakım maaşı ne kadar oldu


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön