Kent Haberleri

Garanti BBVA Mayıs 2024 emekli promosyonunda son dakika! Ay sonuna kadar başvuranın hesabına 15 bin TL yatırılıyor! 

Milyonlarca emekli en yüksek promosyon veren bankalar ve promosyon rakamları ile ilgili araştırmalar yapıyor. Peki Garanti BBVA promosyon şartları neler? Garanti BBVA ne kadar promosyon veriyor? 

Mayıs ayının sonlarına yaklaştığımız şu günlerde emekli vatandaşlar da bankaların promosyon ödemeleri ile ilgili araştırmalar yapıyor. Emekli promosyonlarında en çok merak edilen bankalar arasında Garanti BBVA yer alıyor. 

Konu ile ilgili olarak verilen bilgilere göre emeklilere kamu bankalarında 8 bin Türk Lirası ile 12 bin Türk Lirası arasında değişen rakamlarda promosyon verilirken, özel bankalarda bu rakamlar daha da yüksek. Emekli olan ve maaşı bağlanan tüm vatandaşlar promosyon ödemeleri için herhangi bir bankayı seçebiliyor ve bu bankadan promosyon alabiliyor. 

Mayıs ayının ilk 18 gününü geride bıraktığımız şu günlerde emekliler promosyon veren bankalar ve promosyon rakamları ile ilgili araştırmalar yapıyor. Emekli promosyonlarında en çok merak edilen bankalar arasında Garanti BBVA yer alıyor. Peki Garanti BBVA promosyon şartları neler? Garanti BBVA ne kadar promosyon veriyor? 

GARANTİ BBVA EMEKLİ PROMOSYONU

SSK veya Bağ-Kur’dan emekli olacak kişilerin SGK müdürlüklerine giderek ya da e-Devlet üzerinden erişebilecekleri Tahsis Talep ve Beyan Taahhüt Belgesi’nde;

Emekli Sandığı’ndan emekli olacak vatandaşların da çalıştıkları kuruma verecekleri  emeklilik dilekçesinde Garanti BBVA’yı seçip emekli banka promosyonlarından faydalanabiliyor. 

Henüz banka müşterisi olmayanlar da Garanti BBVA Mobil üzerinden şubeye gitmeden müşteri olabiliyor ve maaşlarını bankaya taşıyarak promosyon alabiliyor. 

GARANTİ BANKASI MAYIS 2024 PROMOSYONU KAÇ TL?

Garanti BBVA’da emekli maaşı 10 bin Türk Lirası'na kadar olan emeklilere 6 bin 250 TL, 10 bin – 15 bin Türk Lirası arasında olan emeklilere 10 bin Türk Lirası, 15 bin – 20 bin Türk Lirası arasında olan emeklilere 12 bin 500 TL ve 20 bin TL ve üstünde olan emeklilere 15 bin Türk Lirası tutarında nakit promosyon ödeniyor. 

Söz konusu promosyon kampanyası için son tarih 31 Mayıs 2024 olarak açıklandı. 

Gayrimenkul değerleme uzmanı inşaat maliyetleri ile konut fiyatları arasındaki ilişkiyi değerlendirdi!

Konut satışlarındaki düşüş devam edecek mi?

2. el otomobil fiyatlarında yüzde 10-15 düşüş bekleniyor!