Ekonomi

Garanti BBVA yeni kredi kararını açıkladı! 0,99 faizli kredi başvurusu nasıl alınır?

Garanti BBVA müşterilerine özel kredi paketi sunuyor. Garanti BBVA bankasından kredi çekmek isteyenler 0,99 faizli kredi başvurusu nasıl yapılır? şeklinde araştırmalara başladı. İşte detaylar!Garanti BBVA Kurban Bayramı’na özel kredi paketi kullanıma sundu

Nakit ihtiyacı olan vatandaşlar için Garanti BBVA bir haber yayınladı. Garanti BBVA Kurban Bayramı’na özel kredi paketi kullanıma sundu.

İşte acil nakit ihtiyacı olan vatandaşların Garanti BBVA'dan yararlanacağı özel bayram kredi paketine dair detaylar…

Garanti BBVA yeni müşterilere özel kredi paketini kullanıma açtığını açıkladı. Bayram kredisinden yararlanacak yeni müşteriler şubeye gitmeden internet üzerinden banka müşterisi olup 5.000 TL'lik ihtiyaç kredisi başvurusu yapabilirler. Garanti BBVA yeni müşteriler için 5 bin liralık kredi 12 ay vadeli olarak veriliyor. Başvuru yapanların paraları hemen hesaplarına yatıyor.

5.000 TL olarak kullanılan kredi 12 ayda 450,94 lira olarak geri veriliyor. Toplamda 5.400 TL geri ödemesi olan kredinin aylık faizi ise 33 lira oluyor. Nakit ihtiyacı olanların düşük faizle kredi kullanmasını sağlayacak bayram kredisi başvuruları 7 Temmuz’a kadar devam edecek.

BAYRAM KRESİSİNDEN KİMLER YARARLANABİLİR?

Garanti BBVA mobilden bankanın yeni müşterisi olan esnaf, çalışan ya da emekli demeden herkese 5.000 TL’ye varan masrafsız ihtiyaç kredisi alabiliyor.

GARANTİ BBVA 0.99 FAİZLİ KREDİ BAŞVURUSU NASIL YAPILIR?

Garanti BBVA müşterisi olanlar bu tarihten itibaren 3 gün içinde mobil uygulamada yer alan başvurular kredi-avans hesap- ihtiyaç kredisi adımlarını izleyerek kredi başvurusu yapabilirler. Garanti Bankası'nın yeni müşterilere özel kredi paketini devreye girmesinden sonra 'Bayram kredisi sadece yeni müşterilere mi özel?' sorusu sorulmaya başlandı.

0.99 faiz oranı ile kullanıma sunulan kredi Garanti BBVA'nın yeni müşterilerine sunuluyor. Ancak var olan Garanti Bankası müşterilerine de Bayram kredisi olanağı sağlanıyor.  Banka burada müşteriye göre farklı faiz oranlarını belirliyor. Kredinin faiz oranları yüzde 2,54 ile yüzde 3,60 arasında değişiklik gösteriyor. Örneğin 50 bin TL'lik kredi kullanımında 36 ay vadeli olarak faiz oranı: yüzde 2,74 yıllık toplam maliyet oranı yüzde 50,4635. Sigorta ve vergi dahil ücretler toplamı 975,00 TL olarak ödenecek.

Lüks oteller ayda 20 bin TL’ye tecrübesiz eleman arıyor!

Akaryakıt fiyatlarında endişe başladı! Brent petrol yükseldi mi? Akaryakıt fiyatları artacak mı?

Bitcoin yükselecek mi? Bitcoin ne zaman yükselecek?