11 / 05 / 2024

Garanti BBVA’dan emeklilere yeni promosyon! Rakam belli oldu

Garanti BBVA’dan emeklilere yeni promosyon! Rakam belli oldu

Garanti BBVA emeklilerin yüzünü güldürecek bir haberi duyurdu. Banka kendi bünyesinden emekli olanlara da promosyon ödemesi için kampanya başlattığını ve verilecek rakamı açıkladı.



Temmuz ayından bu yana özel bankalar arasındaki emekliye promosyon çalışmasıyla ilgili her geçen gün rakamlar yükselirken, verilen promosyon ücretleri de 10 bin liraya kadar çıktı.

Garanti BBVA’da promosyon ödemeleri ile ilgili yeni bir açıklama yaparak Garanti BBVA çalışanlarını sevindirdi. Banka kendi bünyesinden emekli olanlara maaş promosyon kampanyası başlattığını açıklarken verilecek rakamlar da belli oldu.

Garanti BBVA Emekli Sandığı, binlerce emeklisini sevindirecek kampanyayı açıkladı. Bankanın duyurduğu yeni kampanya kapsamında Garanti BBVA emeklileri de maaş promosyonu alacak.

 Garanti BBVA’dan emeklilere yeni promosyon! Rakam belli oldu


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön