03 / 05 / 2024

Garanti BBVA'dan harika promosyon adımı! Bu rakamı görenin gözleri fal taşı gibi açıldı

Garanti BBVA'dan harika promosyon adımı! Bu rakamı görenin gözleri fal taşı gibi açıldı

EYT'nin son şeklini almasıyla beraber bankalar da promosyon rakamlarını güncelledi. Garanti BBVA'da emekli promosyon rakamlarını yenilediğini ikaz etti. İşte güncel emekli promosyon rakamlarındaki son durum.



Garanti Bankası, perakende bankacılık, kurumsal bankacılık, özel bankacılık ve yatırım bankacılığı gibi birçok alanda faaliyet göstermektedir. Banka, Türkiye'deki şubelerinin yanı sıra, Kıbrıs, Hollanda, İsviçre, Rusya, Romanya, Gürcistan ve Dubai'de de ofisleri bulunmaktadır.


En çok müşteriyi kazanmak için en yüksek rakamlı promosyon oranları vermeye çalışan bankalar da süreç iyice alevlendi. Asgari ücretin 8.500'e çıkmasının arkasından en düşük emekli aylıklarının 7.500 TL'ye çıkarılması emekli promosyonlarında da bir aktifliğin oluşma ihtimalini uyandırmaya başladı.

Garanti BBVA ise 2023 Mart ayı emekli promosyon sayılarını yenilediğini ilan etti. İşte güncel rakamlar.

Garanti BBVA'nın güncel emekli promosyon rakamları şu şekilde;

Garanti BBVA dan harika promosyon adımı! Bu rakamı görenin gözleri fal taşı gibi açıldı

Garanti BBVA’da emekli aylığı 3.500 TL’ye kadar olan emeklilerimize 4.500 TL, 3.500 – 7.500 TL içinde olan emeklilerimize 5.250 TL, 7.500 – 10.000 TL içinde olan emeklilerimize 6.750 TL ve 10.000 TL ve üstünde olan emeklilerimize 7.500 TL bedeline peşin promosyon imkano verilmektedir. Promosyon kampanyasından 03 – 31 Mart 2023 tarihleri içinde gelir veya maaşlarını  3 sene süre ile Garanti BBVA’dan almayı garanti eden emekli müşterilerimiz faydalanabilir.

Promosyon parasının müşteri hesabına iletilmesi ile garanti zamanı başlar.

Promosyon ödemeleri SGK aracılığı ile tespit edilen şartlar çerçevesinde gerçekleştirilir.

Garanti BBVA'dan harika promosyon adımı! Bu rakamı görenin gözleri fal taşı gibi açıldı


Geri Dön