18 / 05 / 2024

Garanti BBVA'dan harika promosyon adımı! Bu rakamı görenin gözleri fal taşı gibi açıldı

Garanti BBVA'dan harika promosyon adımı! Bu rakamı görenin gözleri fal taşı gibi açıldı

EYT'nin son şeklini almasıyla beraber bankalar da promosyon rakamlarını güncelledi. Garanti BBVA'da emekli promosyon rakamlarını yenilediğini ikaz etti. İşte güncel emekli promosyon rakamlarındaki son durum.



Birden fazla emekli aylığı parası alan müşterilerimiz promosyon isteği olduğunda emekli maaşlarının toplamı dikkate alınır ve tek bir promosyon ödemesi gerçekleştirilir.

Promosyon ödemeniz Emekli Bankacılığı Promosyon Taahhütnamesi’ni imzalamanızın arkasından Garanti BBVA’ya ilk aylığınızın yatmasına istinaden ilk 3 iş günü içinde gerçekleştirilir.  Promosyon ödemesine konu olan aylık için garanti zamanı içinde banka değişikliği yapılamaz.

Garanti BBVA dan harika promosyon adımı! Bu rakamı görenin gözleri fal taşı gibi açıldı

Garnti verme zamanı boyunca vefat haricinde SGK aracılığı ile promosyona konu gelir veya aylık ödemenin kesilmesi, gelir veya aylığın değişik bir kuruma taşınması, herhangi bir sebeple taahhüt süresi bitmeden taahhüdü bitiridiğinizde promosyon ilişkisi de bitirilir. Bu halde kalan taahhüt zamanı göz önünde olarak ödenen promosyon bedeli bankamızın yazılı bildirimine gerek kalmaksızın kıstelyevm* yöntemi ile iade edilir. 


Geri Dön