Kent Haberleri

Garanti BBVA'dan market alışverişlerinizde dev kampanya!

Garanti BBVA İsteGelsin'de Bonus Kart başvurunuza 300 TL'ye varan Bonus fırsatı... Hemen bakın... Bonus kredi kart başvurusu yapanlar, 17-31 Temmuz 2023 tarihleri arasında İsteGelsin'de yapacakları harcamalarla 300 TL'ye varan bonus kazanma şansı elde ediyor

Market sektöründe faaliyet gösteren İsteGelsin, Garanti BBVA işbirliğiyle müşterilerine cazip bir fırsat sunuyor. Bonus kredi kart başvurusu yapanlar, 17-31 Temmuz 2023 tarihleri arasında İsteGelsin'de yapacakları harcamalarla 300 TL'ye varan bonus kazanma şansı elde ediyor.

Kampanyaya katılmak için öncelikle Bonus kart başvurusu yapmanız gerekmektedir. Başvurunuz onaylandıktan sonra İsteGelsin'den yapacağınız ilk harcamada, tek seferde 500 TL ve üzeri tutarda alışveriş yapmanız halinde 200 TL bonus hediye edilecektir. Bonus kartınızın alışverişlerde geçerli olabilmesi için işlemlerin mutlaka Garanti BBVA POS'larından geçmiş olması gerekmektedir.

 

KAMPANYA AYRINTILARI!

Kampanya 17-31 Temmuz 2023 tarihleri arasında geçerlidir.
Kampanyadan yararlanmak için İsteGelsin'de başvurulan ve onaylanan Bonus kredi kartı kullanılmalıdır.
İlk harcamada, tek seferde 500 TL ve üzeri tutarda alışveriş yapılmalıdır.
200 TL bonus, ilk harcamadan sonra yüklenecektir.
Kampanya sadece ilk kez Bonus kredi kartı sahibi olacak müşteriler için geçerlidir.
Bonus kartın başvurusunun kampanya tarihinden önce yapılması ve ilk alışverişin 13 Ağustos 2023 tarihinden önce gerçekleştirilmiş olması gerekmektedir. Bu tarihten sonra yapılan alışverişler kampanyaya dahil olmayacaktır.
İsteGelsin siparişlerinde teslimat tarihi en geç 31 Temmuz 2023 olmalı ve ön provizyon işlemi provizyona dönmelidir. Bonus kazanabilmek için net ödeme tutarı en az 500 TL olan siparişler geçerlidir.
Kampanyaya katılmak için İsteGelsin web sitesi veya mobil uygulaması üzerinden Bonus kredi kartı başvurusu yapmanız gerekmektedir.
Kampanya, İsteGelsin web sitesi ve mobil uygulamasında geçerlidir.
Ayrıca, 16-31 Temmuz 2023 tarihleri arasında İsteGelsin'de GarantiPay ile yapılan alışverişlerde, ilk 750 TL ve üzeri harcamaya 50 TL, ikinci 750 TL ve üzeri harcamaya ise 50 TL olmak üzere toplamda 100 TL bonus kazanma imkanı bulunmaktadır.
Kazanılan bonuslar 15 Ağustos 2023 tarihinde yüklenecek ve 16 Ağustos-16 Eylül 2023 tarihleri arasında kullanılabilecektir.
Kullanılmayan bonuslar 17 Eylül 2023 tarihinde geri alınacaktır.
Ek kart başvuruları kampanya kapsamında değildir.
Bonuslar, Bonus üye işyerlerinde harcanabilecektir.
Kampanyaya iptal ve iade işlemleri dahil değildir.
FastPay ile yapılan işlemler kampanyaya dahil değildir.
Kampanyadan yararlanabilmek için alışverişlerin mutlaka Garanti BBVA POS'larından geçmesi gerekmektedir.
İsteGelsin ve Garanti BBVA, kampanya koşullarını değiştirme ve/veya durdurma hakkını saklı tutar.
Bu fırsattan yararlanmak isteyen müşterilerin, İsteGelsin web sitesi veya mobil uygulamasında yer alan Bonus kredi kart başvuru bilgilendirme görseline tıklamaları ve yönlendirilen sayfada bulunan başvuru formunu eksiksiz doldurmaları gerekmektedir.

EYT bekleyenler için yeni fırsat: 10 yıl erken emeklilik imkanı!
Gram altın değerinde yükseliş trendi: Beklenen değer 2.000 lira ve üzeri!
Bakan Özhaseki  İstanbul'daki ilçe belediyelerini depreme karşı uyardı!