22 / 05 / 2024

Garanti BBVA'nın bu kampanyası herkesi sevince boğacak! Tarih verildi fırsatı kaçırmayın!

Garanti BBVA'nın bu kampanyası herkesi sevince boğacak! Tarih verildi fırsatı kaçırmayın!

Ülkemizde meydana gelen zamlı dönemler ile alım gücü düşen vatandaşlara müjdeli haber geldi. Garanti BBVA aracılığı ile sıfır faiz olanaklarıyla peşin kredi şansı sunuluyor. Milyonların beklediği faizsiz kredi avantajı ayağına geldi.



NAKİT İHTİYACI OLAN HEMEN BAŞVURSUN

Garanti BBVA aracılığı ile başlatılan kredi kampanyası ile başvuruda bulunan vatandaşlara özel faiz seviyesi sıfıra düşürüldü. Sıfır faiz seviyesiyle kredi almak isteyenler soluğu Garanti BBVA'da alıyor. Son dönemlerde devamlı gündeme gelen faizsiz kredi kampanyası ile borcu olan ve paraya sıkışan vatandaşlara müjde verildi.

Faizsiz kredi imkanıyla vatandaşlar peşin ihtiyacını ya da borçlarını giderebilir. Son zamanlarda çıkışa geçen faiz seviyelerinin yanı sıra faizsiz kredi avantajı vatandaşın dikkatinden kaçmadı. Garanti BBVA üstünden mobil uygulamayı kullanarak müşteri olan kişilere 10 bin TL'ye varan yüzde sıfır faiz seviyesiyle masrafsız taksitli avans teklifi sunuluyor.

0 FAİZLİ 10 BİN TL KREDİ İMKANI

 Sıfır faiz seviyesiyle peşin ihtiyacı olan vatandaşların dikkatini çeken taksit avansın banka üstünden kredi çekmekten pek farkı olmadığı ifade ediliyor.

Banka yönetimi araclığı ile gelen açıklamalar ile beraber Garanti BBVA Mobil uygulaması üstünden şubeye gitmeden banka müşterisi olunabiliyor. Banka müşterisi olan vatandaşlar sıfır faiz seviyesiyle 10 bin TL krediye sahip oluyor. 0 faizli kredi avantajından yararlanabilemek için ilk olarak bireysel kredi başvurusunda bulunmanız lazım.

Garanti BBVA nın bu kampanyası herkesi sevince boğacak! Tarih verildi fırsatı kaçırmayın!

BAŞVURU İÇİN SON TARİH

Garanti BBVA aracılığı ile başlatılan faizsiz taksitli avans kampanyasında başvuru yapmanız lazım. Sıfır faiz seviyesiyle kredi başvurusu yapan vatandaşların onaylanması durumunda 10 bin TL bedelinde peşin ödeme hesabınıza iletiliyor.

Sıfır faiz seviyeli kredide 6 aya varan vade olanakları sunuluyor. Son günün 31 Mayıs olarak açıklanmasıyla beraber başvuru için son 7 gün kaldı.

Garanti BBVA'nın bu kampanyası herkesi sevince boğacak! Tarih verildi fırsatı kaçırmayın!


Geri Dön