18 / 05 / 2024

Garanti BBWA’dan müşterilerine büyük jest! Karşılıksız verilen bu parayı mutlaka alın!

Garanti BBWA’dan müşterilerine büyük jest! Karşılıksız verilen bu parayı mutlaka alın!

Bankalar tarafından müşterilere sunulan kampanyalar hız kesmeden sürüyor. Mart ayının sonuna yaklaşırken bankalar kampanyaları bir bir açıklarken, Garanti BBWA da büyük ses getirecek kampanyasını duyurdu.



FAİZSİZ NAKİT AVANS İMKANI SUNULUYOR

Garanti BBWA bin liralık Bonus kampanyası kapsamında 10 bin liraya kadar faizsiz taksitli avans fırsatı da sunuyor. Kampanya doğrultusunda yapılan açıklama doğrultusunda kampanyaya katılım sağlamak isteyen vatandaşların 31 Mart 2023 tarihine kadar dijital kanallar üzerinden temassız müşteri olması gerekiyor.

 Garanti BBWA’dan müşterilerine büyük jest! Karşılıksız verilen bu parayı mutlaka alın!

Başvuru yapan ve Bonus kredi kartı, Money Bonus kredi kartı başvuruları onaylanan müşteriler 20 Nisan 2023 tarihine kadar yapacakları tek seferde bin lira ve üzeri ilk harcamalarda bin lira Bonus kazanacak.
Kampanya koşullarından yararlanmak için Bonus kredi kartı ve Money Bonus kredi kartı başvurularının Bonus kredi kartı, Money Bonus kredi kartı başvuruları onaylanan kişiler, 20 Nisan tarihine kadar yapacakları tek seferde bin lira ve üzeri ilk mobil, bonus.com.tr., moneybonus.com.tr üzerinden yapılması gerekiyor.


Kazanılan bonuslar ise 27 Nisan ve 27 Mayıs 2023 tarihlerinde kullanılabilecek. Kampanya çerçevesinde kazanılan bonuslar en çok kazanım sağlanan kredi kartına eklenecek. Kampanya müşteri bazında olmakla beraber en fazla kazanılan tutar ise bin lira olarak belirlendi.

DETAYLAR İÇİN TIKLAYIN

Emeklilerin zamlı maaş tablosu baştan aşağı değişti! Son güncel maaş tablosu için hemen bakın!

İŞKUR’dan son dakika açıklaması! 3.933 işçi alımı yapılacak! İlkokul mezunu olmanız yeterli!

SGK’dan gelen peş peşe açıklamalar herkesi korkuttu! Hizmet dökümünüzdeki 'S,Ş,K' harfleri ne anlama geliyor?


Geri Dön