15 / 05 / 2024

Garanti, Yapı Kredi, Akbank nakit ihtiyacı olanların imdadına koştu! Anında 35 bin TL elinizde!

Garanti, Yapı Kredi, Akbank nakit ihtiyacı olanların imdadına koştu! Anında 35 bin TL elinizde!

Garanti, Yapı Kredi, Akbank nakit paraya ihtiyacı olanların imdadına koştu. İşte detaylar!



Gelir belgesiz 35 bin TL’lik ihtiyaç kredisi için yeni kampanyalar Garanti Bankası, Yapı Kredi Bankası ve Akbank'tan gelmeye devam ediyor. Garanti Bankası tarafından başlatılan nakit para kampanyasına Akbank ve Yapı Kredi Bankası da dahil oldu. Gelir belgesi olmadan 35 bin TL kredi ödemesini alan vatandaşların nakit ihtiyacı bir nebze olsa da rahatlayacak. Nakit ihtiyacı bulunan vatandaşlara hızlı bir şekilde ödeme yapılacağı belirtildi. Bu 3 bankanın başlatmış olduğu kredi kampanyasının ayrıntıları açıklandı.

GARANTİ BANKASI KAMPANYASININ DETAYLARI!

Garanti Bankası'ndan kredi almak isteyenlerin banka tarafından belirlenen bütün şartlara uygun olması gerekmektedir. Başvuru yapacak vatandaşların banka müşterisi olması halinde ise kredi ödemelerinin internet bankacılığı üzerinden yapılacağı açıklandı. Bu kapsamda banka müşterisi olan kişilerin 7/24 internet uygulaması ile işlem yapabileceği belirtildi. Bunun yanı sıra Garanti Bankası şubeleri üzerinden de gelir belgesi olmadan da ihtiyaç kredisi başvurusun kolaylıkla yapabilirsiniz.

AKBANK KAMPANYASININ DETAYLARI!

Bu kampanyanın detayları vatandaşlar tarafından araştırılmaktadır.  Kampanyaya sonradan dahil olan Akbank ihtiyaç kredisi kampanyası için katılım kriterlerini açıkladı. İhtiyaç kredisi için başvuruda bulunacak olan kişilerin banka müşterisi olması durumunda Akbank internet işlemleri üzerinden başvuru yapabileceği açıklandı. Akbank Direkt uygulaması üzerinden 35 bin TL'lik ihtiyaç kredisi başvurusu yapabileceği aktarıldı. Başvurular çerçevesinde 36 ay vade seçeneği sunulurken düşük faizli ihtiyaç kredisi için hızlı bir şekilde ödeme yapılacağı açıklandı. İnternet bankacılığı üzerinden yapılan başvurularda ise ödemelerin aynı gün içinde hesaplara aktarılacağı vurgulandı.

YAPI KREDİ KAMPANYASININ DETAYLARI!

Yapı Kredi Bankası'nın sağlamış olduğu bu yeni kampanya çerçevesinde SMS üzerinden başvuru yapacak vatandaşların telefonun kısa mesaj kısmından T.C kimlik numarası, aylık gelir ve doğum tarihi ile 41 11'e mesaj göndermesi gerekmektedir. Yapı Kredi Bankası üzerinden ihtiyaç kredisi başvurusunda bulunan kişilere 35 bin TL’lik ödeme gerçekleştirilecek.

PTT personel alımı 2023! 2023 PTT personel alımı başladı mı? PTT personel alımı 2023 başvurusu nasıl yapılır?

Kardeşler arasında miras nasıl bölünür? Kardeşten kardeşe miras nasıl kalır?


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön