05 / 05 / 2024

Garanti'den kampanya müjdesi! 31 Ekim'e kadar herkes başvurabilir! 

Garanti'den kampanya müjdesi! 31 Ekim'e kadar herkes başvurabilir! 

Türkiye'nin en çok tercih edilen bankaları arasında yer alan Garanti'den güzel haber geldi. Garanti Bankası.  www.bonus.com.tr üzerinden yeni kampanya geldi! Peki, kampanya detayları nelerdir? İşte ayrıntılar...



KAMPANYA DETAYLARI

  • 1 Ekim 2022 – 31 Ekim 2022 tarihleri arasında (bu tarihler dahil 31 Ekim 2022 saat 23:59'a kadar) Hepsiburada'da Visa logolu Garanti BBVA Bonus, Money Bonus, Flexi, Shop&Fly, sanal Miles&Smiles kartlarından biriyle alışveriş yaparak kartını ilk kez hepsiburada.com'a kaydeden müşteriler 15 Kasım 2022 – 30 Kasım 2022 tarihleri arasında yapacakları (bu tarihler dahil 30 Kasım 2022 saat 23:59'a kadar) kdv dahil, kargo bedeli hariç 150 TL ve üzeri alışverişlerde geçerli 50 TL indirim kazanacaklardır.
  • Kampanyadan Visa logolu Garanti BBVA Bonus, Money Bonus, Flexi, Shop&Fly, sanal Miles&Smiles kartlar faydalanabilir.
  • Kampanya, 1 Ekim 2022 – 31 Ekim 2022 tarihleri arasında yapacakları alışverişlerde ödeme yaptıkları Visa logolu Garanti BBVA Bonus, Money Bonus, Flexi, Shop&Fly veya sanal Miles&Smiles kartının ilk kez Hepsiburada'da kaydedilmesi halinde geçerlidir.
  • Daha önce Visa logolu Garanti BBVA Bonus, Money Bonus, Flexi, Shop&Fly, sanal Miles&Smiles kartlarından herhangi biri kayıt edilmişse kampanyadan faydalanılamamaktadır.
  • 1 Ekim 2022 – 31 Ekim 2022 arasında Visa logolu Garanti BBVA Bonus, Money Bonus, Flexi, Shop&Fly, sanal Miles&Smiles kartlarından herhangi biri ile alışveriş yapılıp ilk kez kart kaydedildikten sonra 15 Kasım 2022 – 30 Kasım 2022 tarihleri arasında geçerli 50 TL değerindeki indirim, elektronik kategorilerinde, altınlar (http://www.hepsiburada.com/kampanyalar/altinlar linkinde yer alan altın ürünlerinde), yurt dışından ürünler (http://www.hepsiburada.com/kampanyalar/yurt-disindan-urunler linkinde yer alan ürünlerde), dijital ürünler (http://www.hepsiburada.com/kampanyalar/dijital-urunler-kampanyalar adresindeki tüm ürünler) ve kampanya dışı (http://www.hepsiburada.com/kampanyalar/kampanya-disi-urunler, http://www.hepsiburada.com/kampanyalar/kampanya-disi-urunler-2 linkinde yer alan ürünlerde) ürünleri hariç 150 TL ve üzeri (kdv dahil, kargo bedeli hariç)  alışverişlerde Garanti BBVA Visa kartları ile yapılan ödemelerde geçerli olacaktır.
S&P açıkladı! Sterlin yerin dibinde şimdi de resesyon!
EYT bekleyenlere müjde! Bağ-Kur ve SSK prim farkı ortadan kalkacak!
Dolar sene sonunda bu kadar olacak! 20 değil 25 değil o rakam! Analistler açıkladı!

Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön