05 / 05 / 2024

İşçiye en az 27 bin TL maaş veriyorlardı! Tarihi resmen açıkladılar

İşçiye en az 27 bin TL maaş veriyorlardı! Tarihi resmen açıkladılar

Yurtdışında çalışmak isteyenler iş imkanlarını araştırırken daha önce havaalanlarında çalışacak personel alımları için yasal düzenlemelere başlayan Almanya bu kez garson, otelci, aşçı alımları için harekete geçti. Maaş ise en az 27 bin TL'ye denk geliyor.



Enflasyon sarmalının içerisine düşen Türk vatandaşlar, kendi ülkelerde aldıkları paralarla yaşamanın neredeyse imkansız hale gelmesinin ardından yurt dışındaki fırsatlara da göz atmaya başladı. Yurt dışında çalışmak adına önemli fırsatlar sunan Almanya ise yeni duyurular yayınladı. 

GARSON, OTELCİ VE AŞÇI ALIYORLAR

Türkiye’de iş arayan binlerce kişiyi ilgilendiren çok önemli bir gelişme yaşandı. Konu ile ilgili olarak olarak aylık en az 27 bin lira maaş verileceği belirtildi. Garson, otelci, aşçı alımları için harekete geçildiği duyuruldu.
 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön