30 / 04 / 2024

Gayda Vera projesinde toplam kaç konut var? Fiyatları ne kadar?

Gayda Vera projesinde toplam kaç konut var? Fiyatları ne kadar?

Firma: Gayda İnşaat

Proje: Gayda Vera

Gayda Vera projesi nerede? Projenin detayları neler? Konut fiyatları belli oldu mu? İşte detaylar...



İzmir’in Çiğli ilçesine bağlı Ataşehir Mahallesi’nde yükselen Gayda Vera konutları; sağlık kurumlarına, okullara, alışveriş merkezlerine olan yakınlığı sebebiyle adeta bir cazibe merkezi haline geldi.

Ataşehir’in hemen yanında bulunan Mavişehir semti alışveriş merkezleri ve sosyal alanlar nedeni ile yüksek bir nüfusa ev sahipliği yaptığı için aralarındaki iki dakikalık mesafeye rağmen Ataşehir sakinliği ile dikkat çekiyor. Bu nedenle, ailelerin ve keyifli bir hayat yaşamak isteyen kişilerin öncelikli tercihi Ataşehir oluyor.

Gayda Vera, sağlam zemin ve yüksek inşaat kalitesi ile sosyal donatıları ön plana çıkan son derece ferah bir eser olarak doğuyor. Hemen önünden geçen tramvay ve kavşağın önünde yer alması ile ulaşım olanakları Gayda Vera’yı en yüksek seviyede cezbedici kılıyor.

İzmir’in her yerine ulaşılabilecek tramvayın Gayda Vera’nın tam önünden geçmesi ve durağının olması Gayda Vera sakinleri için muhteşem bir ayrıcalık olacak.

Gayda Vera projesinde toplam kaç konut var? Fiyatları ne kadar?

GAYDA VERA’DA TOPLAM KAÇ KONUT VAR?

Gayda İnşaat tarafından hayata geçirilen Gayda Vera projesi, toplam 3.309,35 metrekare alan üzerinde inşa edilecek. Söz konusu projede 124 adet daire olacak. İzmirlilere sakin, huzurlu ve yeni bir yaşam alanı vadeden Gayda Vera projesindeki daireler 1+1 ve 2+1 olarak tasarlandı. Bu doğrultuda, proje, bodrum + zemin (ticari alanlar) + 7 kattan oluşuyor.

32 adet 1+1 dairenin ve 26 adet 2+1 dairenin bulunduğu Gayda Vera projesinde 25-30 araçlık otopark bulunuyor. Aynı zamanda, her dairede vestiyer, 3 adet ankastre ve bir adet klima altyapısı yer alıyor.

Gayda Vera projesinde toplam kaç konut var? Fiyatları ne kadar?

GAYDA VERA’DA KONUT FİYATLARI NE KADAR? İNDİRİM VAR MI?

Gayda Vera’da satışlar devam ederken, konut fiyatları merak edilmeye başlandı. Peşin ödemelerde yüzde 10 indirim fırsatının bulunduğu projede, yüzde 40 peşin ödeme durumunda da geriye kalan konutlar teslim dönemine göre faizsiz vade fırsatıyla satışa sunulacak. 

2024 yılı Haziran ayında teslim edilmesi planlanan projede 1+1 konutlar 3 milyon 900 bin TL'den ve 2+1 konutlar da 5 milyon 450 bin TL'den satışa sunuldu.

WEP: https://gaydainsaat.com.tr/

TEL: 444 4 934

Şengözler İmza konut projesi satışta! Yeni proje!

Maia Marine lansmana özel yüzde 30 peşin 24 ay vade fırsatıyla satışta! Yeni proje!

Mood Göksu'da ön talep fırsatı! Ankara'da 1.100 konutluk yeni proje! 


projeye sor



Geri Dön