27 / 04 / 2024

Gayrimenkul kraliçesi Taylor Swift Avrupa'da lüks ev arıyor!

Gayrimenkul kraliçesi Taylor Swift Avrupa'da lüks ev arıyor!

Emlak zengini olarak bilinen Taylor Swift, yeni gayrimenkul yatırımı için emlakçı emlakçı gezdiği belirtiliyor.



Türkiye'de olduğu gibi dünya genelinde ünlü isimler de genellikle emlak yatırımı yapmayı tercih ediyor. Emlak kraliçesi olarak bilinen Amerikalı dünyaca ünlü şarkıcı Taylor Swift, yeni gayrimenkul yatırımı için düğmeye bastı.

Taylor Swift, Avrupa'daki yeni lüks evlere yatırım yapmayı hedefliyor. İspanya, Portekiz ve Fas gibi ülkelerdeki saray gibi mülkleri incelemek için temaslara geçildiği iddia ediliyor.

Ünlü şarkıcı Taylor Swift, Avrupa'daki yeni lüks evlere yatırım yapmayı planlıyor. İspanya, Portekiz ve Fas gibi ülkelerdeki saray gibi mülkler için sıcak temalarda bulunmaya başladığı kaydediliyor.

Taylor Swift'in New York City, Londra, Los Angeles ve Tennessee'de birçok evi bulunuyor, fakat Avrupa'nın gözde emlak noktalarından bazılarına yatırım yapmak istiyor.

Borsatek.com'da yer alan detaylara göre, özellikle Portekiz'in başkenti Lizbon, çeşitli ünlülerin de tercih ettiği bir konum haline gelmiş durumda.  Taylor Swift'in konut almayı düşündüğü yerlerden biri olan Loures, Lizbon'un şehir merkezine yakın, huzurlu bir yer.

Ayrıca Sintra, Estoril ve Barselona'da da potansiyel yatırım fırsatları olduğu belirtiliyor. 80 milyon dolarlık bir emlak imparatorluğu kuran Taylor Swift'in hedefi, kendisi ve erkek arkadaşı Travis Kelce için kaçamaklar sağlayacak güzel villalara sahip olmak.

Gayrimenkul kraliçesi Taylor Swift Avrupa da lüks ev arıyor!

Öte yandan Manhattanlı bir emlakçı ve ünlü şarkıcı Taylor Swift arasında problem olurken, süperstarın Trbeca’dak yeni evi için ödemesi gereken 1.08 milyon dolarlık komisyonu vermeyi reddettiği iddiası da konuşuluyor.

Emlak firması Douglas Ellman’da çalışan ve ismini vermek istemeyen danışman, geçtiğimiz sene Taylor Swift’e bir evi sattı ancak komisyonunu alamadığı için dava açtı. 155 Franklin Sokağı’nda yer alan idare paparazziler için de kusursuz bir yer ve kapalı garajı bulunmuyor.

Albümleriyle satış rekorları kıran, müzik listelerinde zirveden inmeyen Taylor Swift, pek çok rekor, ödül ve başarı sağladı.

Annesi, şarkıcı James Taylor'dan esinlenerek ve uniseks isimlerin iş hayatında yükselmesinde kalaylık sağlayacağını düşündüğü için ona Taylor adını koydu.

Çocukluğunda oyunculuk ve ses dersleri için sık sık New York’a gitti. Ancak New York'taki birkaç yıl süren seçmelerden bir sonuç alamayınca müziğe yöneldi.

TOKİ Giresun 500 bin konut başvuruları başladı mı? 

Kentsel Dönüşüm Yasası için ilk uygulama Talan Beyoğlu'nda başladı!


Geri Dön