Magazin

Gayrimenkul kraliçesi Tuba Ünsal, İstanbul, Bodrum, Bali ve Berlin’den sonra gözünü Yunan Adaları’na dikti!

İstanbul, Bodrum, Bali ve Berlin’de gayrimenkulleri olan güzel oyuncu Tuba Ünsal, gözüne şimdi de komşuyu kestirdi. Gayrimenkul yatırımlarıyla adından söz ettiren Yunan Adaları’ndan 500 bin dolara kadar ev bakıyor.

Magazin dünyasının gayrimenkul zenginleri arasında bulunan ve yaptığı yatırımlarla da dikkat çeken Tuba Ünsal, bugüne dek yer aldığı proje ve reklamlardan kazandıklarıyla pek çok konut sahibi oldu. Mega kent İstanbul'un çeşitli semtlerinde konut sahibi olan güzel oyuncu Tuba Ünsal, daha sonra ünlülerin uğrak ismi Bodrum'a yönelmişti.

Takvim'den Doğan Savaş imzalı habere tatilcilerin gözdesi Bodrum'dan da gayrimenkul alan Ünsal, yatırımlarıyla sık sık adından söz ettirmişti. Parasının çok büyük bölümünü konut arsa ve yazlıklara yatıran Ünsal, daha sonra yurt dışına açılmıştı. Almanya'nın başkenti Berlin'de de evi olan güzel oyuncu hatrı sayılır bir gayrimenkul zenginliğine ulaşmıştı.

GÖZÜNÜ YUNAN ADALARINA DİKTİ!

Geçtiğimiz yıl tatile gittiği Endonezya'nın Bali Adası'na hayran kalan güzel oyuncu, "Bali'den ev aldım, oraları çok beğendim" sözleriyle de dikkat çekmişti.

Hatta Tuba Ünsal, Bali'den aldığı bu konut için tam 150 bin dolar yani yaklaşık olarak 5 milyon Türk Lirası ödemişti. Güzel oyuncu son olarak rotasını şu sıralar ünlülerin uğrak yeri olan Yunanistan'a çevirdi. Atina ve Yunan Adaları'ndan ev bakan güzel oyuncu, iddialara göre de 500 bin doları da gözden çıkarmış.

Dünyanın dört bir tarafında gayrimenkul yatırımları yapan Tuba Ünsal, kira gelirleriyle de adından söz ettirecek gibi duruyor.

İLK EVİNİ 17 YAŞINDA ALMIŞTI

Babasının para biriktirme konusundaki öğütlerini dinlediğini söyleyen ve İstanbul ile Bodrum'da gayrimenkulleri olan güzel oyuncu Tuba Ünsal geçtiğimiz aylarda yaptığı açıklamada ilk yatırımını 17 yaşında yaptığını söylemişti.

15 yaşında sektöre giriş yaptığını dile getiren Tuba Ünsal, babasının para biriktirme konusu ile ilgili olarak öğütlerini dinlediğini söyledi. 

Tuba Ünsal yaptığı açıklamada babasının bir zamanların çok büyük sanatçılarının çok harcayarak nasıl parasız kaldığını anlattığını dile getirerek, "Ben de 17 yaşında Bebek'te bodrum kattan 20 metrekarelik bir ev almıştım. İlk yatırımım o olmuştu." dedi.

Selçuk Geçer uyardı: Otomobil fiyatları uçacak, konut fiyatları çakılacak!

Uzmanından arsa yatırımcılarına uyarı: Tapunuzu aynı gün almadan ödeme yapmayın!

Emekli ve memur maaşı hesaplama tablosu Temmuz 2024! En düşük maaşlar ne kadar olacak?