30 / 04 / 2024

Gayrimenkul markalarının 14 Şubat Sevgililer Günü’ne özel kampanyaları!

Gayrimenkul markalarının 14 Şubat Sevgililer Günü’ne özel kampanyaları!

Sevgililer günü yaklaşırken gayrimenkul firmaları da kutlamayı unutmadı. Bu 14 Şubat’ta pek çok kampanya, tatil, indirim seçeneği yeni evini alacakları bekliyor.



Barcelona’ya gönderiyor

Ege Yapı, 14 Şubat Sevgililer Günü’ne özel olarak düzenlediği kampanya çerçevesinde 29 Şubat’a kadar Batışehir projesinden ev veya ticari ünite sahibi olanları 7 Mart 30 Nisan 2016 tarihleri arasında 4 gece 5 gün çift kişilik Barselona  tatili hediye ediyor. Tüm hizmetlerin Ege Yapı tarafından karşılanacağı Barcelona tatilinde vize ücreti, sağlık seyahat sigortası ve 2 kişilik uçak bileti de Ege Yapı tarafından sağlanıyor.

Sevgiliye doları sabitledi

Park Residen  ces Cadde, Sevgililer Günü’ne özel olarak  1 Dolar’ı 2.75 liradan sabitleyerek yatırımlık bir ev hediyesi fırsatı sunuyor. Metrekare fiyat aralıklarının 4 bin 500  7 bin 500 dolar arasında değişen proje Bağdat Caddesi’nde 44 katlı dört kuleden oluşuyor.   

Yüzde 14 indirim

Gül İnşaat, Liv Yapı ve 3S Kale ortaklığında Beylikdüzü’nde yükselen kalekent projesinde Sevgililer Günü’ne özel kampanyayla 8-15 Şubat tarihleri arasında geçerli olmak üzere tüketicilere, peşin ve kredili satışlarda yüzde 14 indirim ile Şimdi Al Gelecek Yıl Öde veya Kalekent müşterilerine özel yüzde 0,80 fa  iz oranı ile banka kredisi kullanma seçenekleri sunuluyor.

60 ay 0 faiz

Yeşilyurt İnşaat tarafından Kurtköy’de hayata geçirilen Still İstanbul Diamond projesinde, Sevgililer Günü’ne özel başlatılan kampanyayla, Şubat ayı boyunca 60 ay sıfır faizle konut satışı yapılıyor. Bunun yanı sıra peşin ödemelerde yüzde 12 indirim de uygulanıyor. 

Paris turu

Atlantik Yapı, Atlantik Life projesinde 14 Şubat Sevgililer Günü’ne özel yüzde 14 indirim avantajı sunuyor. 237 bin liraya daire sahibi olunan projede 14 Şubat’a kadar konut alanlara ayrıca 3 günlük Paris seyahati hediye ediliyor.

24 dairede faizi sıfırladı

Halkalı-Atakent bölgesinde yatırımlarına devam eden 24 Gayrimenkul, İstasyon24 projesi ile sevgililere özel 24 daire için“0” peşinat “0” faiz ile 60 ay kredi imkânı sunuyor. Proje, home-ofis konseptiyle hayata geçiyor.



Milliyet


Haber Star Gazetesi'nde şu şekilde yer aldı;


14 Şubat Sevgililer Günü’ne 1 hafta kala gayrimenkul sektöründe projeler üreten markalar da bu yönde kampanyalar yapmaya başladı. Projelerinden ev alan sevgilileri Paris’e Barselona’ya gönderen de var, yüzde 14 indirim yapan da.


Gayrimenkul sektörü, 14 Şubat Sevgililer Günü’nü çeşitli kampanyalarla kutlamaya hazırlanıyor. Başlayan kampanyalar kapsamında 4 gece 5 gün tatil hediye eden de var, ön talep toplayan da. Ege Yapı 14 Şubat Sevgililer Günü’ne özel düzenlediği kampanya kapsamında 29 Şubat’a kadar Batışehir projesinden ev alan çiftleri Barselona’ya tatile gönderiyor. Kampanyadan faydalanarak Barselona’ya gitme fırsatını yakalayanlar 5 yıldızlı bir otelde konaklayıp, rehberlik ve transfer hizmetinden faydalanarak Barselona’yı panoramik bir açıdan izleyip şehir turu imkanından yararlanıyor. Seyahat kapsamında vize ücreti, sağlık seyahat sigortası ve 2 kişilik uçak bileti de Ege Yapı tarafından sağlanıyor.


YÜZDE 14 İNDİRİM


Atlantik Yapı ise Atlantik Life projesinde 14 Şubat Sevgililer Günü’ne özel yüzde 14 indirim avantajı sunuyor. 237 bin TL’ye daire sahibi olunan projede 14 Şubat’a kadar konut alanlara ayrıca 3 günlük Paris seyahati hediye ediliyor.  Sevgililer Günü’nde konut alacaklara bir kampanya düzenlediklerini belirten Satış ve Pazarlama Müdürü Engin Tortumlu “4 Şubat’a kadar ‘Life’ projemizden konut alanlara yüzde 14 indirim fırsatı sunuyoruz. Konut alanlar ayrıca 2 gece 3 gün Paris seyahati kazanmış olacak” dedi. Gül İnşaat, Liv Yapı ve 3S Kale ortaklığında Beylikdüzü’nde yükselen Kalekent projesinde 8-15 Şubat tarihleri arasında Sevgililer Günü’ne özel düzenlenen kampanya ile ‘Peşin ve kredili satışlarda yüzde 14 indirim ile Şimdi Al Gelecek Yıl Öde’ veya 0.80 faiz oranı ile banka kredisi kullan!’ kampanyası başlattı. Kampanya ile tüm sevgililerin uygun şartlarla ev sahibi olmaları hedefleniyor.


Star/ Birol Keleş


Geri Dön