30 / 04 / 2024

Ege Yapı 14 Şubat Sevgililer Günü

Ege Yapı 14 Şubat Sevgililer Günü

Sevgililer günü yaklaşırken gayrimenkul firmaları da kutlamayı unutmadı. Bu 14 Şubat’ta pek çok kampanya, tatil, indirim seçeneği yeni evini alacakları bekliyor.

Ege Yapı 2022 hedeflerini 14 Aralık'ta açıklayacak!

Türkiye'nin güvenilir gayrimenkul markası olan Ege Yapı, 2021 yılının değerlendirmesini ve 2022 hedefleri dahilinde yeni yatırım planlarını 14 Aralık'ta gerçekleştireceği basın toplantısında paylaşacak.

Gala Modern 2018'in ana sponsoru Ege Yapı!

Ege Yapı, 14 Aralık Cuma günü Hasköy Yün İplik Fabrikası’nda düzenlenecek Gala Modern’e ana sponsor olarak destek veriyor...

Ege Yapı Beyoğlu projesi ne zaman başlayacak?

Konut ve ticari ünitelerden meydana gelecek Ege Yapı Beyoğlu projesi 14 bin 54 metrekare arsa alanı üzerinde inşa edilecek. Peki Ege Yapı Beyoğlu projesi ne zaman başlayacak?

Ege Yapı Beyoğlu projesinde ön talep toplanıyor!

Ege Yapı Beyoğlu Hasköy'de yeni proje hayata geçirecek. 14 bin 54 metrekare arsa alanına sahip projenin önümüzdeki sene başlaması planlanıyor.

Ege Yapı’nın internet sitesine Üstün Başarı Ödülü!

Gayrimenkul sektörünün öncü ve yenilikçi firmalarından olan Ege Yapı, yenilenen kurumsal internet sitesiyle önemli bir uluslararası ödülün sahibi olarak Interactive Media Awards 2016’da “Gayrimenkul” kategorisinde “Üstün Başarı Ödülü”ne layık görüldü.

Ege Yapıray İnşaat Taahhüt Otomotiv Emlak Nakliyat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ege Yapıray İnşaat Taahhüt Otomotiv Emlak Nakliyat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Gizem Erduran tarafından 200 bin TL sermaye ile 3 Ağustos'ta Avcılar, Deniz Köşkler Mahallesi'nde kuruldu.

Ege Yapı hemen teslim projelerinde faizi yüzde 0,70'e indirdi!

Batışehir ve Pega Kartal projelerindeki konut kredisi faizlerini yüzde 0,70’e indiren Ege Yapı, kendi bünyesinde uyguladığı finansman modeli ile sadece %20 peşinatla banka kredisi kullanmadan 120 ay vadeyle hemen teslim ev veya ofis sahibi yapıyor.

Ege Yapı basın toplantısı 29 Eylül'de!

Gayrimenkul sektörünün öncü firmalarından Ege Yapı, İstanbul’un farklı bölgelerinde mimariye farklı bir boyut getiren çok sayıda iş ve yaşam alanlarına imza atıyor.

Ege Yapı'dan Hasköy Yün İplik Fabrikası arazisine karma proje!

Hasköy Yün İplik Fabrikası'nın yerine yakında konut, ofis ve AVM'den oluşan yeni bir proje hayata geçirilecek. Ege Yapı imzası taşıyacak projede çalışmalar gelecek yıl başlayacak.

Ege Yapı'dan Yenisahra sakinlerine iftar yemeği!

Gayrimenkul sektörünün genç ve yenilikçi firmalarından olan Ege Yapı, kentsel dönüşüm faaliyetleri gerçekleştireceği Yenisahra’da ikamet eden arsa sahipleri ve yakınlarıyla iftar yemeğinde bir araya geldi.

Ege Yapı’dan Batışehir'de bankasız 120 ay vade!

Ege Yapı tarafından hayata geçirilen Batışehir projesinde sadece 70 daire için geçerli olacak kampanya kapsamında bankasız 120 ay vade fırsatı sunuluyor..

Ege Yapı Batışehir'de 70 daireye 120 ay vadeli ödeme fırsatı!

Ege Yapı'nın sadece 70 dairesinde geçerli olacak “Ege Yapı Finansman Modeli” kampanyasıyla 120 ay vadeli ödemelerle Batışehir’den ev sahibi olabilirsiniz.

Ege Yapı Batışehir'de bankasız 120 ay vade!

Ege Yapı Batışehir'de kısa bir süre geçerli olacak kampanyada hiç peşinatsız 36 ay 0 faiz imkanının yanında değişken peşinatlarla 60 ay yüzde 0 faiz ile ev sahibi olunabiliyor..

Ege Yapı 14 Şubat Sevgililer Günü Haberi

Ege Yapı 14 Şubat Sevgililer Günü

Barcelona’ya gönderiyor

Ege Yapı, 14 Şubat Sevgililer Günü’ne özel olarak düzenlediği kampanya çerçevesinde 29 Şubat’a kadar Batışehir projesinden ev veya ticari ünite sahibi olanları 7 Mart 30 Nisan 2016 tarihleri arasında 4 gece 5 gün çift kişilik Barselona  tatili hediye ediyor. Tüm hizmetlerin Ege Yapı tarafından karşılanacağı Barcelona tatilinde vize ücreti, sağlık seyahat sigortası ve 2 kişilik uçak bileti de Ege Yapı tarafından sağlanıyor.

Sevgiliye doları sabitledi

Park Residen  ces Cadde, Sevgililer Günü’ne özel olarak  1 Dolar’ı 2.75 liradan sabitleyerek yatırımlık bir ev hediyesi fırsatı sunuyor. Metrekare fiyat aralıklarının 4 bin 500  7 bin 500 dolar arasında değişen proje Bağdat Caddesi’nde 44 katlı dört kuleden oluşuyor.   

Yüzde 14 indirim

Gül İnşaat, Liv Yapı ve 3S Kale ortaklığında Beylikdüzü’nde yükselen kalekent projesinde Sevgililer Günü’ne...