30 / 04 / 2024

Gayrimenkul markalarının 14 Şubat Sevgililer Gününe özel kampanyaları

Gayrimenkul markalarının 14 Şubat Sevgililer Gününe özel kampanyaları

Sevgililer günü yaklaşırken gayrimenkul firmaları da kutlamayı unutmadı. Bu 14 Şubat’ta pek çok kampanya, tatil, indirim seçeneği yeni evini alacakları bekliyor.

Bu marka otomobiller fiyatlarına zam yaptı! İşte o markaların modellerine yansıyan zam!

Sıfır araç fiyatlarının giderek yükselmesiyle bazı markalar da fiyatlara zam yaptı. Yeni araba sahibi olmak isteyenlerin bu markaların fiyatlarına bakmaları gerekebilir. Dört farklı araba markasının fiyatları artırdığı araç piyasasında gündem oldu. İşte araba fiyatlarına zam yapan markalar…

Son dakika altın fiyatları! Altın bilezik fiyatları ne kadar? Bugün 14,18 ve 22 ayar altın bilezik kaç TL?

Altın bilezik fiyatları ile ilgili son dakika gelişmeler takip ediliyor. ABD enflasyon rakamlarının açıklanması ile altın fiyatları yükselişe geçti. Peki altın bilezik fiyatları ne kadar?  Bugün 14,18 ve 22 ayar altın bilezik kaç TL?

Bugün 14,18 ve 22 ayar altın bilezik fiyatları kaç lira oldu? 3 Haziran 2023 altın bilezik fiyatları

Altın fiyatları, dün açıklanan ABD tarım dışı istihdam verileri sonrasında düşüşe geçti. Altın fiyatları gerilerken bilezik fiyatları da düşüşe geçti. Peki bugün 14,18 ve 22 ayar altın bilezik fiyatları kaç lira oldu? 3 Haziran 2023 altın bilezik fiyatları.

Nisan'da markaların hem satışları hem ciroları arttı! Yerli müşterilerden yoğun alışveriş!

BMD'den yapılan son dakika açıklamasına göre, Nisan'da markaların hem satışları hem ciroları arttı. İşte o veriler...

Altın rekora koşuyor! Elinde 1 gram bile altını olan hemen baksın! 14 Mart 2023 canlı altın fiyatları

Altın fiyatları 14 Mart Salı günü yatırımcılar ve altın alıpn satmak isteyenler tafından yakından takip ediliyor. Altın fiyatları bugün rekora koşuyor. Elinde 1 gram bile altını olan hemen baksın! 14 Mart 2023 canlı altın fiyatları.

Dolarda görülmemiş kıyamet! 1 doların 14 gün sonra ne kadar olacağı peş peşe açıklandı, duyanlar resmen aklını yitirdi!

Doların 14 gün sonrasında ne kadar olacağı açıklandı. Bunu duyan cüzdanını kapıp dövizciye ışınlanacak. Analistler peş peşe  izahat yaptı. Hemen bakmayan, bin pişman! İşte tüm ayrıntılar...

Altın kan kaybediyor! Bu rakamları gören küçük dilini yutacak! Elinde altını olan hemen baksın! 14 Şubat altın fiyatları

14 Şubat Salı günü altın fiyatları milyonlarca yatırımcının odağında olmaya devam ediyor. Altın bugün de güne düşüşle başladı. Altın fiyatları kan kaybediyor. Bu rakamları gören küçük dilini yutacak! Elinde altını olan hemen baksın! 14 Şubat 2023 canlı altın fiyatları.

Elinde euro olanlar hemen baksın! 14 dev kurum peş peşe rakam verdi! Euro resmen böyle olacak

Euro dolar paritesi güne yüzde 0,24 artarak 1,0911 oldu. Elinde euro olanlar hemen baksın! 14 dev kurum peş peşe rakam verdi! Euro resmen bu kadar olacak.

Bugün 14,18 ve 22 ayar altın bilezik fiyatları ne kadar? 24 Ocak Salı altın bilezik fiyatları kaç lira?

Son dakika altın fiyatları 24 Ocak Salı günü de altın alıp satacaklar tarafından merak ediliyor. Altın fiyatları güne yükselişle başlarken gözler altın bilezik fiyatlarına çevrildi. Bugün 14,18 ve 22 ayar altın bilezik fiyatları ne kadar? 24 Ocak Salı altın bilezik fiyatları kaç lira?

iPhone meraklılarını üzecek şok zam! iPhone 14’ün fiyatı arttı! İşte iPhone 14’ün yeni fiyat listesi!

Hem Türkiye hem de dünyada en çok rağbet gören akıllı telefonların markalarının başında gelen iPhone fiyatları zamlandı. Phone üreticisi Apple, Türkiye’deki telefon fiyatlarına yeni zam yaparken, en çok takip edilen model iPhone 14’ün fiyatı ise bakın ne kadar oldu?

Sevgililer günü indirimi başladı! Pırlanta takılarda yüzde 65 indirim fırsatı! Lal Pırlanta 14 Ocak 2023 fiyat listesi

14 Şubat sevgililer gününe sadece 1 ay kaldı. Sevgilileri için şimdiden hediye arayanlar pırlanta takı markaların indirimlerini takip ediyor. Lal pırlantada Sevgililer günü indirimi başladı! Pırlanta takılarda yüzde 65 indirim başladı! Lal Pırlanta 14 Ocak 2023 fiyat listesi.

Bugün 14,18 ve 22 ayar altın bilezik ne kadar? 11 Ocak 2023 altın bilezik fiyatları kaç TL?

Altın alıp satacak milyonlarca vatandaş son dakika altın fiyatlarını araştırıyor. Altın fiyatları, döviz kuru ve altının ons değerinde yaşanan son dakika gelişmelerin etkisi ile hareket ediyor.  Peki, bugün 14,18 ve 22 ayar altın bilezik ne kadar? 11 Ocak 2023 altın bilezik fiyatları kaç TL?

14 ayar altın kelepçe bilekliklerde kaçırılmayacak indirim fırsatı! Koçak altın 14 Kasım 2022 fiyat listesi

Altın kelepçe bileklik almak isteyenler için kaçırılmayacak indirim fırsatı Koçak'ta başladı. Peki 14 ayar kelepçe bileklik fiyatı ne kadar? İşte Koçak altın 14 Kasım 2022 fiyat listesi...

Gayrimenkul markalarının 14 Şubat Sevgililer Gününe özel kampanyaları Haberi

Gayrimenkul markalarının 14 Şubat Sevgililer Gününe özel kampanyaları

Barcelona’ya gönderiyor

Ege Yapı, 14 Şubat Sevgililer Günü’ne özel olarak düzenlediği kampanya çerçevesinde 29 Şubat’a kadar Batışehir projesinden ev veya ticari ünite sahibi olanları 7 Mart 30 Nisan 2016 tarihleri arasında 4 gece 5 gün çift kişilik Barselona  tatili hediye ediyor. Tüm hizmetlerin Ege Yapı tarafından karşılanacağı Barcelona tatilinde vize ücreti, sağlık seyahat sigortası ve 2 kişilik uçak bileti de Ege Yapı tarafından sağlanıyor.

Sevgiliye doları sabitledi

Park Residen  ces Cadde, Sevgililer Günü’ne özel olarak  1 Dolar’ı 2.75 liradan sabitleyerek yatırımlık bir ev hediyesi fırsatı sunuyor. Metrekare fiyat aralıklarının 4 bin 500  7 bin 500 dolar arasında değişen proje Bağdat Caddesi’nde 44 katlı dört kuleden oluşuyor.   

Yüzde 14 indirim

Gül İnşaat, Liv Yapı ve 3S Kale ortaklığında Beylikdüzü’nde yükselen kalekent projesinde Sevgililer Günü’ne...