08 / 05 / 2024

Gayrimenkul sektörü düşük faizli kredi beklentisi içinde!

Gayrimenkul sektörü düşük faizli kredi beklentisi içinde!

Gayrimenkul sektöründe 2023 yılının ilk yarısını değerlendiren Gayrimenkul Hizmet Ortaklığı (GHO) Kurucusu Hasan Can Çalgır, deprem ve seçimler nedeniyle durağanlaşan piyasaların, düşük faizli kredi beklentisi içinde olduğunu dile getirdi.



Yaptığı açıklamada 2023 yılının ilk 6 ayındaki durağanlığın bir diğer sebebinin de  konut sahibi olmak isteyen vatandaşların uygun kredi bulamamaları olduğuna değinen  Gayrimenkul Hizmet Ortaklığı (GHO) Kurucusu Hasan Can Çalgır, konut ihtiyacının da güncelliğini koruduğunu kaydetti.

Açıklamasında  Gayrimenkul Hizmet Ortaklığı olarak sene sonunda toplamda 50 şubeye ulaşmayı hedeflediklerini dile getiren  Gayrimenkul Hizmet Ortaklığı (GHO) Kurucusu Hasan Can Çalgır, “İzmir merkezli bir firma olarak ülke genelinde yeni ofislerle hizmet ağımızı genişletiyoruz. Bu yılın sonunda 50 ofis hedefimize ulaşmak amacıyla  görüşmelerimiz sürüyor. Şu an için yeni franchiselarımızla beraber toplamda 32 şubeye ulaştık. Emlak tarafında proje ve ticari alanlarda da talepler alıyoruz. Profesyonel ekibimiz ve yaygın hizmet ağıyla gayrimenkulün tüm alanlarında hizmet vermeye devam ediyoruz” dedi.

Gayrimenkul sektörü düşük faizli kredi beklentisi içinde!

Taş Evler, Uzun Ömürlü ve Depreme Dayanıklı

Gayrimenkul danışmanlığının yanında  Gayrimenkul Hizmet Ortaklığı bünyesinde hizmet veren Taş Ev Türkiye markasıyla uzun ömürlü ve depreme dayanıklı taş evler hayata geçirdiklerini de kaydeden  Gayrimenkul Hizmet Ortaklığı (GHO) Kurucusu Hasan Can Çalgır, Didim Akbük'teki yeni  Gayrimenkul Hizmet Ortaklığı (GHO) ofisinin de taş ev konseptiyle hizmet vereceğini dile getirdi.

Açıklamasında Taş Ev Türkiye markasıyla Türkiye genelinde doğal ve sağlıklı yaşam sunan taş evler inşa ettikleri bilgisini paylaşan  Gayrimenkul Hizmet Ortaklığı (GHO) Kurucusu Hasan Can Çalgır, sözlerini şu şekilde tamamladı: “Tüm dünyayı etkisi altına alan pandemi ve depremler sonrasında Taş Ev Türkiye'ye olan ilgi de oldukça arttı. Özellikle sahil kesimleri ve Ege Bölgesi'nde taş ev projelerine ilgi de oldukça yüksek. İnsanlar taş ev konseptini de oldukça seviyor. Ayrı bir sıcaklığı ve köy yaşamı havası var. Taş, eskiden beri en çok kullanılan yapı malzemeleri arasında yer alıyor. Hem yaz ve kış aylarında yalıtım sağlıyor; hem de 9 şiddetinde depreme kadar dayanıyor. Taş evlerin yapımlarında doğal taşlar ve işlenmemiş mermer kullanıyoruz. Yapımı özen ve deneyim gerektiren, uygulanması da maliyetli olan bir işlem. Ama uzun seneler dayanıklı ve kalıcı bir konuta da sahip oluyorsunuz. Bu konuda müşterilerimize danışmanlık hizmeti de veriyoruz. Çanakkale, Bolu, Trakya ve Ege'den taş eve yönelik talepler de giderek artıyor ” diye konuştu.

Konutta bekleyen yatırımlar devreye alınıyor: Markalı konut hareketlendi! 

Asgari ücretteki artış konut sitesi aidatlarını da vurdu! 

Şehir Plancıları Odası Genel Başkanı Gencay Serter: Konut politikası serbest piyasaya bırakılmamalı!


Geri Dön